Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Την νέα πολιτική κίνηση επόμενη Ελλάδα παρουσίασε απόψε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην πολιτική αυτή κίνηση συμμετέχει και ο πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, που δείχνει πως επανέρχεται στην κεντρική πολιτική σκηνή. Για την κίνησή του αυτή ο κ. Καρανίκας δήλωσε:
"ότι για αυτόν η πραγματική αντίθεση βρίσκεται ανάμεσα στην Ελλάδα που πασχίζει και σε αυτήν που παρασιτεί και ότι το νέο κόμμα υπερβαίνει την ψευτοαντίθεση γύρω από την αναγκαιότητα των μνημονίων"

Σήμερα το βράδυ ο κ. Ραγκούσης, μετά την παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα, τόνισε: «Δεν ξεκινούμε ακόμη ένα κόμμα της παρασιτικής Ελλάδας, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο πολιτικό άξονα και κόμματα πάνω σε αυτόν, που να εκπροσωπούν την Ελλάδα που παράγει» υπογράμμισε ο κ Ραγκούσης ο οποίος προανήγγειλε ότι «στις 30 Μαΐου η επόμενη Ελλάδα θα δημοσιοποιήσει ένα σχέδιο εθνικής ανάταξης βασισμένο σε 10 ανατρεπτικές, όπως χαρακτήρισε, αλλαγές».
Επίσης ο κ Ραγκούσης έκανε λόγο για «την ανάγκη μιας ισχυρής όσο και έντιμης συμφωνίας ανάμεσα στην κοινωνία και την πολιτική» ενώ σε προσωπικό τόνο σημείωσε : «θα επέστρεφα στην πολιτική μόνο, εάν ήμουν σίγουρος ότι όσα θα είχαμε να πούμε θα τα είχε απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός λαός και θα ήταν εφικτά. Ναι πραγματικά μπορούμε» είπε ο κ Ραγκούσης προσθέτοντας πως «βασική προϋπόθεση είναι να έχουμε μαζί μας τους πολίτες όχι μόνο σαν συμπαραστάτες αλλά και σαν συν διαμορφωτές της πολιτικής μας».

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...