Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ- Δ. ΜΑΝΤΕΚΑΣ : “Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ”

Από το Γενάρη του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ   αναλάμβανε   την διακυβέρνηση του τόπου έχουν μεσολαβήσει πολλά και σημαντικά γεγονότα.  Διακαής πόθος  όλων των πλευρών του διεφθαρμένου συστήματος  της διαπλοκής που στήθηκε και λειτούργησε  επί  δεκαετίες  σε βάρος του ελληνικού  λαού, ήταν και παραμένει  η «αριστερή παρένθεση».
Στις  μάχες που  έδωσαν επιστράτευσαν κάθε όπλο, αληθινό ή ψεύτικο, με αιχμή του δόρατος  βεβαίως  τα λεγόμενα μέσα ενημέρωσης. Τις έχασαν σχεδόν όλες.


Θυμίζουμε το δημοψήφισμα, τις εκλογές του Σεπτεμβρίου σαν σημαντικότερες και άλλες μικρότερες αλλά καθοριστικές. Κάθε φορά έδιναν την μάχη των εντυπώσεων επιστρατεύοντας αναλήθειες, απίθανα ψεύδη και  οποιοδήποτε αθέμιτο μέσο αρκεί να πίστευαν ότι τους εξυπηρετεί το  μοναδικό τους  σκοπό, την      «αριστερή παρένθεση».
Δεν παραγνωρίζουμε  ότι η κυβέρνηση  έκανε ένα επώδυνο συμβιβασμό με τη συμφωνία της 12ης Ιούλη εκβιαζόμενη να αποδεχθεί αρκετά από όσα είχαν συμφωνήσει  οι προηγούμενες  κυβερνήσεις.
Η αρνητική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε οτιδήποτε καταγράφεται καθημερινά, μέχρι που  ξέχασαν πολύ γρήγορα, τα περί σταθερότητας.
Ο ένας ζητά εκλογές, αφού φρόντισε να έχει «ευνοικές δημοσκοπήσεις». Άλλος  ζητά οικουμενική.  Κάποιοι άλλοι  να τους δώσει τη διακυβέρνηση ο Συριζα και να τους στηρίξει να κυβερνήσουν.  Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο γελοιότητας! Μερικοί δε εξέφρασαν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους  γιατί  οι πιστωτές δεν  μπλόκαραν  την πρόσφατη αξιολόγηση, σε βάρος βέβαια της χώρας μας .
Εκτιμούμε μετά την τελευταία αξιολόγηση δημιουργούνται οι προυποθέσεις να εμπεδωθεί  ένα κλίμα σταθερότητας.  Ο δρόμος αυτός για παραχθούν και τα ανάλογα αποτελέσματα  είναι μακρύς, δύσκολος αλλά αναγκαίος.
Σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια με σκοπό την οριστική απεμπλοκή από το καθεστώς επιτήρησης καλούμε όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας να συμβάλλουν  προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρούμε καθοριστική τη συμμετοχή τους.
Ειδικά εν όψει του επερχόμενου συνεδρίου, είναι υποχρέωσή μας να διαμορφώσουμε τους όρους ώστε η κοινωνία να το αντιληφθεί, όχι ως διευθέτηση εσωτερικών εκκρεμοτήτων, αλλά σαν ανοιχτή διαδικασία, να σχεδιάσουμε ένα μέλλον  εφικτό, γοητευτικό, με ορατά αποτελέσματα και  βέβαια με αριστερό και ριζοσπαστικό προσανατολισμό. Σε αυτά τα   πλαίσια θα διοργανωθούν και ανοιχτές συζητήσεις.
. Η ισχύς του των πολιτικών και κοινωνικών σχηματισμών βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και στους δεσμούς με αυτήν. Ο ρόλος της κοινωνίας είναι καθοριστικός
Θέλουμε επίσης να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από πρόσωπα και δυνάμεις που έχουν προφανείς λόγους να το ισχυρίζονται, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας είναι ορθάνοιχτη να υποδεχθεί όποιον αποδέχεται τις πολιτικές και καταστατικές αρχές και επιθυμεί,  να  συνεισφέρει ανιδιοτελώς, να συμβάλλει με τις απόψεις και τις ενέργειές του στον κοινό σκοπό.

7 σχόλια:

  1. Οι σύγχρονοι Ταγματασφαλίτες σε ωμή προπαγάνδα υπέρ του φασιστοειδούς ευρωπαϊκού κατευθυντήριου.
    Όπως ορθά γράψατε κ. Ταγματασφαλίτη, «Ο ρόλος της κοινωνίας είναι καθοριστικός» και θα έρθει η ώρα σας, και εσάς -της "πολιτικής" απατεωνιάς του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά και των άλλων καθαρμάτων προδοτών της κομματοκρατίας που μετέτρεψαν το Σύνταγμα και την βουλή σε μπουρδέλο.

    Λίγα τα ψωμιά σας κουφάλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΣΤΟΧΟ!!! ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πίνουν εκεί στον ΣφΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορα αριστερά τέτοιον φασισμό πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μας δουλεύεις στα ίσια? σε ποια εποχή νομίζεις ότι είσαι όρε άνθρωπε. Φτού σου μη ματιαστείς και τι θα γίνουμε χωρίς εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...