Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ανασφάλιστοι συμπολίτες μας, άποροι, ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ, πασχίζουν να επιβιώσουν σε ένα σύστημα υγείας το οποίο δεν φαίνεται να «νοιάζεται» και τόσο για τους μη έχοντες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην Ευρυτανία και δη στο Δήμο Αγράφων οι δομές Υγείας είναι ανύπαρκτες και τα προβλήματα στο χώρο της παροχής υγείας τεράστια.
Για την αντιμετώπισή τους και προκειμένου να δοθεί λύση στα τεράστιο αυτό ζήτημα, προτείνουμε ως ενημερωτικό μπλοκ, στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων, να εξετάσει το θέμα της λειτουργίας, πιλοτικά, ενός Δημοτικού ιατρείου, με την στελέχωση αρχικά ενός εθελοντή γιατρού και στην πορεία με την πρόσληψη ενός Γιατρού του Δήμου.
Το εγχείρημα, παρότι προβλέπεται από το Νόμο και ήδη εφαρμόζεται σε πολλούς Δήμους, είναι δύσκολο, όμως με δεδομένη την άρνηση γιατρών να έλθουν στην περιοχή μας, η περίπτωση Δημοτικού Ιατρού, θεωρείται επιβεβλημένη, σε μια εποχή, που δεν φαίνεται να δίνεται λύση αρμοδίως, παρότι κάποια Αγροτικά Ιατρεία, στην Ευρυτανία, σε λίγο θα έχουν γιατρό.

Καλόν λοιπόν θα είναι στον επόμενο Προϋπολογισμό του Δήμου, να δρομολογηθεί η πρόσληψη ενός «Δημοτικού» γιατρού, ακόμη και αν χρειαστεί να «θυσιαστεί» οτιδήποτε άλλο, που σίγουρα δεν θα είναι ανώτερο της υγείας των Αγραφιωτών. ΙΔΩΜΕΝ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...