Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Χάλκινο Μετάλλιο για την Ζαρμακούπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing μικρών κατηγοριών της WAKO

Στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο Μετάλλιο, ανέβηκε η Ευρυτανοπούλα Σεμέλη Ζαρμακούπη, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας τα παιδιά του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας, που λαμβάνουν μέρος αυτές τις ημέρες με την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing μικρών κατηγοριών της WAKO(27 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου).

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη μετά από δυο νίκες με τις Ισπανίδες πρωταθλήτριες εξασφάλισε το πρώτο χάλκινο μετάλλιο. Εν συνεχεία εξασφάλισε άλλο ένα παγκόσμιο χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας της Τσέχας πρωταθλήτριας. Με την νίκη της πέρασε άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ. Αυτήν την ώρα αγωνίζεται και στα δυο στυλ, διεκδικώντας το ασημένιο και τις προκρίσεις στους αυριανούς τελικούς.




Ο Σπύρος Κολοκώτσιος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Τσέχο πρωταθλητή, αλλά με την είσοδο του στην οκτάδα κέρδισε και αυτός άνευ εξετάσεως την είσοδο του στα ΤΕΦΑΑ και 25% για τα άλλα τα ΤΕΙ. Νωρίτερα είχε περάσει στους «8» με νοκ-άουτ νίκη απέναντι σε Ισπανό πρωταθλητή, ενώ στον πρώτο του αγώνα είχε ηττηθεί από Ρώσο.
Τους δυο πρωταθλητές συνοδεύει ο εκ των δασκάλων του συλλόγου Νίκος Ζαρμακούπης. Ο κόπος ετών και η δουλειά αυτών των παιδιών ανταμείφθηκε και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Η Εθνική ομάδα  απαρτίζεται από 52 αθλητές, 16 πολύ έμπειρους προπονητές, 3 διαιτητές και τον αρχηγό της αποστολής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...