Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΕΤΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ : Δήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις

Κλίμα αποπροσανατολισμού και εφησυχασμού καλλιεργεί η κυβέρνηση σε ότι αφορά τα Εργασιακά, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της επίσημης διαπραγμάτευσης με το κουαρτέτο, στις 17 Οκτώβρη, με αφορμή την ολοκλήρωση του πορίσματος από την «Επιτροπή σοφών».


Η κυβέρνηση, κρύβει πως ότι και να λέει το πόρισμα αυτό έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Ότι η ίδια η κυβέρνηση, ψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο, έχει συμφωνήσει να μην καταργηθούν τα αντεργατικά μέτρα που έχουν παρθεί και υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Ότι οι προτάσεις της Επιτροπής κινούνται στο πλαίσιο των αντεργατικών «βέλτιστων πρακτικών», για τις οποίες μιλάνε ΔΝΤ και ΕΕ, καθώς και ότι η συζήτηση για αντιλαϊκές αλλαγές στα Εργασιακά διεξάγεται σε όλη την ΕΕ.
Δεν χρειάζεται καμιά αναμονή. Όλοι στη δράση, μπροστά στους αγωνιστικούς σταθμούς που έχουν καθορίσει τα συνδικάτα.
Να ορθώσουμε εμπόδια σε νέα και παλιά αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε αποκατάσταση των απωλειών. Να παλέψουμε για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας και του λαού.
Γιατί, κόντρα στη ζωή - «λάστιχο», στην περιπλάνηση από την ανεργία στη μιζέρια και την κακοπληρωμένη δουλειά, που γενικεύεται ειδικά στη νεολαία, υπάρχει άλλος δρόμος.
Μπορούν σήμερα η νεολαία και ο εργαζόμενος λαός να ζήσουν όπως τους αξίζει στον 21ο αιώνα. Υπάρχουν οι δυνατότητες γι' αυτό.
Προϋπόθεση είναι η εργατική τάξη να πάρει στα χέρια της τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας. Να εξαφανιστεί οριστικά η σαπίλα μέσα στην οποία ζούμε.
03-10-2016
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...