Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστίες του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Καρπενησίου, Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας & Κ.Ψ.Υ. για την επιτυχή εκδήλωση "Σχέσεις γονέων και παιδιών"

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Καρπενησίου, Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας & Κ.Ψ.Υ. ευχαριστεί το Σύλλογο Γυναικών Ν. Ευρυτανίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης: "Σχέσεις γονέων και παιδιών στα πλαίσια της νευροεπιστήμης" που πραγματοποιήθηκε στις 28/09/2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Ράδιο Καρπενήσι και actavesta*baby εταιρία παροχής γραφιστικών υπηρεσιών.
Ευχαριστούμε τον εισηγητή κ. Χρήστο Βονδικάκη καθώς και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου για την αρωγή του και την παρουσία του στην εκδήλωση.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά ΜΜΕ για το χώρο που μας αφιέρωσαν. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη του σωματείου μας, τους συμπολίτες που βοήθησαν και όλους εσάς που παραβρεθήκατε και εξασφαλίσατε την επιτυχία της εκδήλωση.
Σας ευχαριστούμε θερμά και δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε εκ νέου με πολλές τέτοιες εκδηλώσεις που σκοπό θα έχουν την διάχυση της γνώσης  την ενημέρωση και την προαγωγή του προβληματισμού πάνω σε επίκαιρα θέματα που αφορούν την κοινωνία ως σύνολο και το άτομο .
       
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΜΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              
   ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...