Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι… απαρνήσαι με… - Αλλαγή πλεύσης στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, που τάχθηκε ομόφωνα υπέρ Γραμμένου

Όταν γράψαμε στην  σελίδα μας ότι στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, θα έχουμε άλλες προτιμήσεις απ΄ ότι εκφράστηκαν τον περασμένο Ιούνη στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, κάποιοι έτρεξαν να πουν και να γράψουν διάφορα. Σήμερα 4 μήνες μετά και αφού «έτρεξε» πολύ …. νερό στο αυλάκι, η ΕΠΣ Ευρυτανίας με ομόφωνη απόφαση 9-0, αποφάσισε να στείλει στις εκλογές της ΕΠΟ 3 εκπροσώπους της που θα στηρίξουν καθαρά τον Γραμμένο.

Έτσι αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Καρπενήσι, στέλνοντας ένα πανελλαδικό μήνυμα συμπόρευσης με την παράταξη Γραμμένου. Τι έγινε και άλλαξαν τα δεδομένα στην Ευρυτανία, είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί. Ωστόσο, αν η ΕΠΣ αποφάσισε για το συμφέρον του ευρυτανικού ποδοσφαίρου, όπως είχαμε γράψει, σίγουρα έπραξε καλώς καθότι όπως όλα δείχνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχονται επιβεβλημένες αλλαγές που θα κάνουν αίσθηση.    
Ας δούμε τι έγραψε η γνωστή αθλητική σελίδα sdna.gr για το θέμα αυτό:

Η σελίδα sdna.gr τονίζει: «Έσκασε και η δεύτερη βόμβα: Η Ευρυτανία στην αντιπολίτευση!
Το SDNA είχε προαναγγείλει ότι δύο ακόμη Ενώσεις πρόκειται να ταχθούν στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου και μετά την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ΚΑΙ η ΕΠΣ Ευρυτανίας συμπορεύτηκε με την αντιπολίτευση!
Την ώρα που τα παπαγαλάκια του «συστήματος» μιλάνε αόριστα και αυθαίρετα για Ενώσεις που θα… εγκαταλείψουν την αντιπολίτευση και θα συμπορευτούν με το σημερινό καθεστώς, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις, το SDNA σας προετοίμαζε την Πέμπτη 6/10 ότι άλλες δύο Ενώσεις θα ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες ότι θα στηρίξουν την αντιπολίτευση και την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου!
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ με ψήφους 8-0, να περάσει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου να ψηφίσει την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου! Επίσης το ένα μέλος που έλειπε, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ, ενημέρωσε για την στήριξή του, στην παράταξη Γραμμένου, συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικά 9-0.
Και όλα αυτά, παρά τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς που –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- εξέφρασε στην αρχή του Δ.Σ. της Ένωσης ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαντζίμας, ο οποίος στη συνέχεια πείστηκε και συμπορεύτηκε.
 Πρόκειται για ακόμη ένα ηχηρό «χαστούκι» για το σημερινό καθεστώς που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου και το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνη, η ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ψηφίσει «σπασμένα» (2-1) ΥΠΕΡ του διοικητικού απολογισμού του Γιώργου Γκιρτζίκη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος είχαν ψηφίσει «ναι», ενώ ο γενικός γραμματέας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να καταψηφίσει! Κάτι που τότε είχε δημιουργήσει σάλο στις τάξεις της Ένωσης. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η ΕΠΣ Ευρυτανίας πάει πλέον στις εκλογές με 3-0 υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...