Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ - Η εορτή των Ευρυτάνων Αγίων στη Γρανίτσα


     Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε η μνήμη των Ευρυτάνων Αγίων στη Γρανίτσα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος. Πλήθος κόσμου από τη Γρανίτσα και τα άλλα χωριά κατέκλυσε το χώρο του Ι.Ν. του Αγίου Νεομάρτυρα Μιχαήλ.

     Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Γεωργίου τιμήθηκε στο τέλος της λειτουργίας ο επί 43 χρόνια ιερεύς του χωριού μας πατέρας Κωνσταντίνος Σκόνδρας και όλος ο κόσμος βροντοφώναξε ενθουσιασμένος το <<ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ>>.
     Μετά το τέλος της λειτουργίας ο Μητροπολίτης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Αδελφότητας και πολλούς συγχωριανούς και απόλαυσε κάτω από την πυκνή σκιά των πλατάνων του προαύλιου χώρου της εκκλησίας τα εκλεκτά και πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν για την εκδήλωση οι νοικοκυρές του χωριού’
     Πράγματι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες του χωριού που με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την ευθύνη να προετοιμάσουν ολοπρόθυμα διάφορες ποικιλίες από πίττες, τυρόπιττες, γλυκά και άλλα.
     Παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγράφων κ.κ. Παπαθανάσης και Παπαδημητρίου.

     Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι, υποσχόμενοι και του χρόνου να είναι πάλι παρόντες την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη, όπως έχει αποφασιστεί να γιορτάζεται στη Γρανίτσα η μνήμη των Ευρυτάνων Αγίων.
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...