Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΔΑΣ - ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Πολύς ντόρος τις τελευταίες μέρες για το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, που λειτουργεί εδώ και χρόνια σε δημοτικό κτίριο του χωριού. Από την πρώτη μέρα που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας, κάποιοι, που τοχουν πάρει απόφαση να διοικήσουν με τον δικό τους τρόπο τον τόπο, άρχισαν τους αφορισμούς και τις «παρεμβάσεις» για να αποφευχθεί το οριστικό, όπως τόνιζαν, κλείσιμο του Υποκαταστήματος, με βάση πάντα τις πολύ σοβαρές πηγές που είχαν.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά και σε ένα πολύ σημαντικό θέμα οι εν λόγω κύριοι, απέκρυψαν τεχνηέντως ότι από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής ήρθε σε επαφή με θεσμικούς και μη παράγοντες της πολιτείας ώστε να γίνουν άμεσα και στοχευμένες παρεμβάσεις για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάργησης του υποκαταστήματος Ραπτοπούλου
Επίσης δεν αναφέρθη πουθενά και σε κανένα Feis… το υπ. Αριθμ. Πρωτ.: 6959/2016 έγγραφο του Δημάρχου Αγράφων, με το οποίο ενημέρωνε την Διοίκηση της ΕΤΕ και την Διοικήτρια κα Κατσέλη για την αναγκαιότητα διατήρησης του συγκεκριμένου υποκαταστήματος όσο και για τον τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο που θα έχει για την ευρύτερη περιοχή τόσο του Δήμου όσο και των Δήμων Αμφιλοχίας ,Καραϊσκάκη και Αργιθέας που εξυπηρετούνται επίσης.
Κρίμα τέλος, γιατί κανένας δεν είπε ότι ο Δήμος παραχωρεί το κτίριο στην ΕΤΕ καθώς και όλες τις αναγκαίες λειτουργικές διευκολύνσεις. Γιατί άραγε.
Βέβαια τώρα που το θέμα έκλεισε με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του ίδιου του Δημάρχου, που πρέπει να πούμε πως είχε την υποστήριξη του Περιφερειάρχη, τώρα που άπαντες κατάλαβαν, ότι τα προβλήματα σε ένα Δήμο τα λύνει μόνο η Δημοτική Αρχή, με συγκροτημένες και σοβαρές παρεμβάσεις και όχι οι … επιστολές από αναρμόδιους, τώρα άρχισαν, οι επιθυμούντες την διακυβέρνηση του τόπου, να αποστέλλουν ευχαριστίες σε όλους, εκτός φυσικά του Δήμου.

Τα προβλήματα στον Δήμο Αγράφων είναι πολλά και για να επιλυθούν, χρειάζεται συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και όχι υποκριτικές υποδείξεις και … γράμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...