Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η αλήθεια για το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο - Ποιες οι παρεμβάσεις του Δημάρχου Αγράφων

Πολλά και διάφορα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο. Κάποιοι μάλιστα τρέχοντας όπως πάντα φρόντισαν να θεωρήσουν ως τελειωμένη την υπόθεση και το κλείσιμο να θεωρείται πλέον δεδομένο.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ, το εν λόγω Υποκατάστημα δεν ήταν  στην αρχική λίστα των 47 Υποκαταστημάτων της Εθνικής σε όλη την Ελλάδα, για λουκέτο, λόγω του μικρού λειτουργικού κόστους και φυσικά του γεγονότος ότι το κτίριο που στεγάζεται είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας.
Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ασκήθηκαν μεγάλες πιέσεις για να κλείσει, με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στην μαύρη λίστα, χωρίς όμως να έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση.
Το θέμα είναι τι θα γίνει και ποιος μπορεί να σταματήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο που θα επιφέρει μεγάλες δυσλειτουργίες στην τοπική οικονομία, καθότι στο Υποκατάστημα αυτό γίνονται πολλές συναλλαγές, πληρωμές δημοσίων Υπαλλήλων κλπ.
Με βάση λοιπόν τις νέες μας πληροφορίες, για το μείζον αυτό ζήτημα, ήδη ο Δήμαρχος Αγράφων, Θοδωρής Μπαμπαλής, έχει ξεκινήσει μια σειρά σημαντικών επαφών, με κυβερνητικούς παράγοντες, τον Περιφερειάρχη Στερεάς και ένα ακόμη πολύ ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να βγει από τη λίστα το Υποκατάστημα και να συνεχίζει να λειτουργεί.

Η περίπτωση είναι δύσκολη, ωστόσο στο επιτελείο του Δημάρχου επικρατεί αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...