Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT στον Δήμο Αγράφων - Μοίρασε αθλητικό εξοπλισμό σε παιδιά των Σχολείων Κρέντης, Φραγκίστας, Παλαιοκατούνας.

 Στα πλαίσια της επιτυχημένης εκστρατείας «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS, σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, επισκέφτηκε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγράφων όπου προσέφερε δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.


Μετά από επικοινωνία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βασιλική Φεγγούλη, με τους εκπροσώπους του ομίλου, η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT επισκέφτηκε τα Σχολεία Κρέντης, Φραγκίστας και Παλαιοκατούνας, με στόχο, οι μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.
Την κινητή μονάδα συνόδευσαν, σήμερα καταξιωμένοι αθλητές όπως ο 5ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Tae Kwon Do - Kick Boxing Σπύρος Κολοκώτσιος, ο Γυμναστής Ηλίας Τσιγαρίδας, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους. Οι αθλητές αυτοί κατάφεραν να εμπνεύσουν και να μεταφέρουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση, καθώς και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».
Κοντά στους αθλητές, τους δασκάλους και τους μαθητές, βρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής, που ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής μίλησε και αυτός τα παιδιά για τον αθλητισμό, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βάσω Φεγγούλη, ο Αντιδήμαρχος Αποστόλης Μάκκας και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας π. Ευάγγελος Φεγγούλης.
Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...