Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Το Final Four του κυπέλλου πόλο στο Καρπενήσι

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, στις (26/4) η κλήρωση των Ημιτελικών αγώνων του 18ου Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί 19 και 20 Μαΐου στο Καρπενήσι, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και τον ΚΟ Καρπενησίου.

Τα ζευγάρια:
18.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
20.00 Εθνικός-Ν.Ο. Βουλιαγμένης


Ο Τελικός (20/5) θα αρχίσει στις 18.00
Η Novasports θα μεταδώσει απευθείας τον πρώτο Ημιτελικό και τον Τελικό της επόμενης ημέρας.

Παρόντες στην διαδικασία της κλήρωσης ήταν οι εκπρόσωποι των 4 φιναλίστ (Τσιλιγκίρη Ολυμπιακός, Ελμισιάν Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Κουντουδιός Εθνικός, Νικολαϊδης ΠΑΟΚ), ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Πρόεδρος του ΚΟ Καρπενησίου Κωνσταντίνος Ντρίβας, οι Αντιπρόεδροι της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, Αριστείδης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Μπατάκης, οι έφοροι Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Δημήτρης Γιακουμάτος (Άνδρες), Βάσω Γαρελίδου (Γυναίκες), τα μέλη του Δ.Σ Άννα Μαρκοπούλου, Χριστίνα Ρουσσίδου, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Γρυπάρης, ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης, ο τεχνικός σύμβουλος και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιώργος Μορφέσης και ο ειδικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Οι Διαπιστεύσεις
Σε ότι αφορά τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για την διοργάνωση, τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να σταλούν στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας (hitas69@yahoo.gr, info@koe.org.gr, fax 210 9850964), το αργότερο ως τις 8 Μαϊου 2017.
Για τον αθλητικό Τύπο και τα αθλητικά ραδιόφωνα οι Κάρτες Διαπίστευσης θα είναι δύο (2) και για τα υπόλοιπα Μέσα και τα Φωτογραφικά Πρακτορεία μία (1).

Πηγή: www.koe.org.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...