Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Προκήρυξη διαγωνισμού για τη Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ»  όπως προδιαγράφεται στα οικεία τεύχη της εγκεκριμένης από τις αρμόδιες αρχές μελέτης, ενδεικτικού προϋπολογισμού με το Φ.Π.Α. 68.670,00 €.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή των μελών της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
Αφού έλαβε υπόψη:
  1. Το άρθρο 76 του Ν.3852/2010
  2. Το γεγονός ότι η θητεία τους επιτροπής διαβούλευσης που συγκροτήθηκε με την αριθ. 83/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, λήγει στις 30/04/2017
Καλεί τους φορείς του Δήμου Αγράφων να προτείνουν μέλη για τη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης

ΩΧ ΜΑΝΑ Μ - 2,5εκατ δολάρια του ΥΠΕΞ εντοπίστηκαν σε οργάνωση στην Καραϊβική. Δόθηκαν το 2008 αλλά τα προγράμματα δεν υλοποιήθηκαν

Τον εντοπισμό και την ανάκτηση 2,5εκατ δολαρίων (2,3εκατ ευρώ) που είχαν χορηγηθεί επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Καραϊβικής, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για την επιστροφή άλλων 10 εκατ δολαρίων που, όπως αναφέρεται, είχαν δοθεί επίσης την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ - ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ


Την πρώτη συνεδρίαση του με τον Θανάση Σταμούλη Πρόεδρο, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, έχοντας 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Όλα τα θέματα (Τα παραθέτουμε στη συνέχεια), ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Σώμα, σε μια από τις πιο σύντομες σε διάρκεια συνεδριάσεις του Οργάνου. Το γεγονός ότι άπαντες ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ, όλα τα θέματα λέει πολλά, καθότι λίγες μόνο μέρες μετά τις τάχα αντιδράσεις κάποιων Δ.Σ., το αποτέλεσμα αυτό στέλνει πολλά μηνύματα... σε πολλούς αποδέκτες. 

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Κώστας Μπακογιάννης

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκε χθες Τρίτη 28/3/2017, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη, τις νέες δομές που δημιουργούνται για τον λόγο αυτό, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση της οικονομίας.

Αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο Καρπενησίου - Εγκρίνεται στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο η Μελέτη αναβάθμισης προϋπολογισμού 550.000 ευρώ

Έτοιμη προς κατάθεση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι η μελέτη αναβάθμισης του νοσοκομείου Καρπενησίου, από την Τεχνική Υπηρεσία της αντιπεριφέρειας Ευρυτανίας, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ – ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 240.000,00 € (ΜΕ ΦΠΑ 24%)

Ο ∆ήμος Καρπενησίου προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα µε το άρθρο 27 του Ν.4412/16 για την επιλογή αναδόχου µε το σύστημα προσφοράς µε επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 240.000,00 € (µε αναθεώρηση και ΦΠΑ),

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γυναίκα και ανεργία στην Ευρυτανία…

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ανεργία και στα χωριά μας ζεί και βασιλεύει. Ιδιαίτερα στις γυναίκες που επέλεξαν να παραμείνουν και να κάνουν οικογένειες στα χωριά μας, το θέμα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Δεν ξέρω πόσα γυναικεία μεροκάματα γίνονται κάθε χρόνο στην Ευρυτανία και ιδιαίτερα στην περιοχή που αναπτύσσεται μεταξύ του Μέγδοβα και του Αχελώου, αλλά νομίζω ότι είναι ελάχιστα μέχρι και καθόλου. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, ότι η δραστηριότητα των γυναικών δεν μόνο οικονομικό θέμα, αλλά πρωτίστως κοινωνικό.

Με επιτυχία η Ημερίδα για τους Αγρότες στην Παλαιοκατούνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 
Τρίτη 28 Μαρτίου

2017 η προγραμματισμένη ημερίδα για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών στην Τ.Κ. Παλαιοκατούνας.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ 16 ΘΕΜΑΤΑ

Συνεδριάζει στο Κερασοχώρι στις είκοσι εννέα (29) του μηνός Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 , το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.    Έγκριση Πρακτικών 1ης(30-01-2017) Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταμούλης).

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου για ένα έτος»

Ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την «Προμήθεια τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου για ένα έτος», με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, μόνο βάσει τιμής για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα ποσότητα κάθε ομάδας για τις κατηγορίες ειδών:

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Κυριακή, στις 26 Μαρτίου 2017, η υποδοχή του Τιμίου Σταυρού, που φυλάσσεται ως αμύθητος θησαυρός ευλογίας στο Τροβάτο. Το Τίμιο Σταυρό παρέλαβε από τον εφημέριο Βραγγιανών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Η Αγία Τριάδα Καρπενησίου υποδέχεται το Ιερό κειμήλιο του Τιμίου Σταυρού Τροβάτου, την Κυριακή, στις 26 Μαρτίου 2017. Η υποδοχή του θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 μμ., στην Πυροσβεστική Καρπενησίου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεώργιου, του ιερού κλήρου, των επισήμων και πλήθους πιστών. Ο Τίμιος Σταυρός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας Καρπενησίου, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:..

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Στις 24 Απριλίου Τζάμπολ για 7ο Τουρνουά Μπάσκετ

Τη Δευτέρα 24  Απριλίου 2017 ξεκινάει το 7ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου. Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 στο Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας στο Δημαρχείο Καρπενησίου στην περιοχή Προφήτη Ηλία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 22373-50043).

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣΩΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

Με τη δέουσα λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε στις 19 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης, της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ΄ των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική Ημερίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεας Ελλαδας, στην Παλαιοκατούνα

Η Περιφερειακή Μονάδα του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην Τ.Κ. Παλαιοκατούνας του Δήμου Αγράφων ( αίθουσα Αγ. Προκοπίου ).

Θέσεις - προτάσεις του οικονομολόγου & αυτοδιοικητικού Βαγγέλη Κατσιφού, στην συνεδρίαση Αιρετών Δήμων περιφερειών Στερεάς & Θεσσαλίας. 20/3/2017

Α. Σοβαρότατες υπαρκτές - πραγματικές διαπιστώσεις.
1. Ζούμε 3πλή κρίση (από 10ετίες πνευματική & πολιτική, από 2008 οικονομική). Το πολιτικό σύστημα απέτυχε, λειτούργησε με διαφθορά, μίζα, σπατάλες, διαπλοκή &10δες άλλες παθογένειες (κρίση αξιών, θεσμών, ρόλων, κρατικοδιαιτισμό, κουλτούρα αρπαγής, το «εγώ», όχι συλλογικά, ο ανίδεος ξερόλας, όχι ο ειδικός,.).Φεῦ, ὦ ΄Αγραφα!

Παρά την γκρίνια και τα όσα μύρια γράφτηκαν από τους «ειδικούς» Προκηρύχτηκαν 9 κενές θέσεις για Περιφερειακά ιατρεία της Ευρυτανίας

Είπαν, ξαναείπαν, έγραψαν και τι δεν έγραψαν οι «ειδικοί» επί των επιλύσεων όλων των θεμάτων στην Ευρυτανία. Μεταξύ αυτών: «Δεν έχουμε γιατρούς», μας έχουν εγκαταλείψει», «δεν κάνει τίποτε ο ένας ή άλλος αρμόδιος». Και όμως με την φροντίδα του κράτους και συγκεκριμένων παραγόντων της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης, προκηρύχτηκαν 9 ακόμη κενές θέσεις

Ο νεοσύστατος Πεζοπορικός Φυσιοδιφικός Σύλλογος Καρπενησίου - Πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Ο Πεζοπορικός Φυσιοδιφικός Σύλλογος Καρπενησίου είναι γεγονός! Είναι ένας καινούργιος και πολλά υποσχόμενος σύλλογος για τους λάτρεις των βουνών και των ποταμών μας. Μέσω του συλλόγου θα διοργανώνονται πεζοπορικές, ποδηλατικές καθώς και ορειβατικές διαδρομές για όλες τις ηλικίες. 

Η εντυπωσιακή ομιλία του Δημάρχου Αγράφων Θοδωρή Μπαμπαλή, στο 25 ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο των Σαρακατσαναίων στο Αγρίνιο

Ο Δήμαρχος Αγράφων στους Σαρακατσαναίους Δίπλα στους Σαρακατσαναίους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, για να συμμετάσχει στο 25 ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου στο Αγρίνιο. Κατά την έναρξη του Συνεδρίου, που έλαβε χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αγράφων ήταν ο κεντρικός ομιλητής,

Στη Συνεδρίαση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στο Αγρίνιο ο Θοδωρής Μπαμπαλής

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, το διήμερο 18-19 Μαρτίου 2017, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής. Τα θέματα συζήτησης ήταν  σχετικά με τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία, την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία του Συμφώνου των Δημάρχων και το ρόλο του Δικτύου ως φορέα υποστήριξης των μελών του για να ενταχθούν στο Σύμφωνο των Δημάρχων.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ - Ο εφησυχασμός βλάπτει σοβαρά το μέλλον του ΤΕΙ στο Καρπενήσι

Προφανώς ικανοποιημένο  θα πρέπει να νοιώθει το Ευρυτανικό  πολιτικό προσωπικό, μιας και μετά  την ίδρυση του  ανταγωνιστικού τμήματος  Δασοπονίας καταμεσής στο κάμπο,  πιστεύουν  τώρα, ότι το υπουργείο παιδείας τους  αγάπησε και   ανακοίνωσε ότι   το νέο εκπαιδευτικό έτος θα πάρουν, 160 σπουδαστές  στο Καρπενήσι, 145 στη Δράμα και 40 στη Καρδίτσα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή των μελών της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Αφού έλαβε υπόψη:
1. Το άρθρο 76 του Ν.3852/2010
2. Το γεγονός ότι η θητεία τους επιτροπής διαβούλευσης που συγκροτήθηκε με την αριθ. 240/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, έχει λήξει
Καλεί τους φορείς του Δήμου Καρπενησίου να προτείνουν μέλη για τη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ποταμιάς για την Κατασκευή ανδριάντα του λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ                          ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                          ΚΑΤΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΙΧΑΗΛ                                      Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ  136 ΒΥΡΩΝΑΣ                      ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 26 –ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ποταμιάς, συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους για να τιμήσουν πνευματικούς ανθρώπους, αποφάσισαν την κατασκευή ανδριάντα του συγχωριανού μας μεγάλου λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά, ο οποίος θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Γρανίτσας, δίπλα στους μεγάλους Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανο Γρανίτσα.

Η Β΄ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ N.F.

Ακούμε συχνά στην πολιτική, στον αθλητισμό αλλά και σε άλλους χώρους την έκφραση "θα το κάνουμε Κούγκι", ή όπως αναφέρει στη νέα του προς Αγραφιώτες άτυπη Επιστολή του, ο α-τυπος επικεφαλής, εκ των της ατύπου αντιπολιτεύσεως N.F., «ότι ο δήμος Αγράφων θα γίνει το νέο Κούγκι».

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Αγράφων στην έναρξη του 7ου σεμιναρίου Ιατρικής Βουνού στο Καρπενήσι

Ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής παραβρέθηκε στην έναρξη του 7ου σεμιναρίου Ιατρικής Βουνού, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι.

ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ, Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΥ Α, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ N.F.

Ακούμε συχνά στην πολιτική, στον αθλητισμό αλλά και σε άλλους χώρους την έκφραση "θα το κάνουμε Κούγκι", ή όπως αναφέρει στη νέα του προς Αγραφιώτες ά-τυπη Επιστολή του, ο α-τυπος επικεφαλής, o εκ των της α-τύπου αντιπολιτεύσεως N.F., «ότι ο δήμος Αγράφων θα γίνει το νέο Κούγκι».

Παρέμβαση Τσιτσάνη στην συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

Η παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου Λάμπρου Τσιτσάνη, στην συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ στο Καρπενήσι (10-3-17), έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε Καρπενησίου σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραβρεθώ στην συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) εδώ στο Καρπενήσι. Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας καλωσορίζω όλα τα Μέλη της Επιτροπής και σας εύχομαι καλή διαμονή στο Καρπενήσι, στην έδρα του Νομού.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση «Τουρνουά Ακαδημιών 2017″

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διοργάνωσης «Τουρνουά Ακαδημιών», οι οποίοι επιθυμούν  να κάνουν χρήση των αθλητικών χώρων του Δήμου Καρπενησίου να καταθέσουν τα αιτήματά τους από 9 Μαρτίου  2017  έως 16 Μαρτίου  2017 στην Γραμματεία του Δήμου Καρπενησίου, Ύδρας 6, Τ.Κ. 36100 Καρπενήσι και στον αρ. τηλεομοιoτύπου (fax) : 2237089073 .

Η ΓΡΑΦΙΔΑ - ΠΕΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ...

Πράσινο φως για την έρευνα υδρογονανθράκων σε Πελοπόννησο-Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία, άναψε το υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας. Σύμφωνα με τον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, εγκρίθηκαν οι μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις έρευνες υδρογονανθράκων στις παραπάνω περιοχές.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για «Συντήρηση παιδικών χαρών Δήμου Καρπενησίου»

Η παρούσα μελέτη με τίτλο «Συντήρηση παιδικών χαρών Δήμου Καρπενησίου» αφορά τη συντήρηση και επισκευή τεσσάρων (4) παιδικών χαρών της πόλης του Καρπενησίου και πιο συγκεκριμένα
  1.          Παιδική χαρά οδού Λεπενιώτη Άνω Ξηριάς
  2.          Παιδική χαρά στην θέση Γύφτου Βρύση
  3.          Παιδική χαρά παιδική χαρά στην θέση Μύλοι
  4.          Παιδική χαρά οδού Ελευθερίας όπισθεν Ι. Ν. Αγ. Ευρυτάνων

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων

Ο Δήμος Καρπενησίου καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους που επιθυμούν να λάβουν επιχορήγηση να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω στον Δήμο.
Δικαιούχοι χρηματικών επιχορηγήσεων, είναι αθλητικά σωματεία και πολιτιστικοί σύλλογοι που έχουν την έδρα τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπενησίου, όπου αναπτύσσουν κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Την Ιερά Μονή Προυσσού και τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη πρώην Καρπενησίου κ. Νικόλαο,           επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη 2 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας.  Ο κ. Γεώργιος συναντήθηκε και με τον νέο ηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Γεράσιμο, στον οποίο ευχήθηκε υγεία και δύναμη στη νέα του διακονία.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΕΛΩΝΗΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Ένας βαθύτατος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με διάθεση για προσφορά

Πολύ ορθές και σοφές, χαρακτηρίζονται από το σύνολο των Δημοτών του Δήμου Αγράφων, οι επιλογές του Θοδωρή Μπαμπαλή, στα πρόσωπα των δυο νέων Αντιδημάρχων, του Λεωνίδα Τελώνη και του Γρηγόρη Παπαθανάση.  
Σήμερα θα αναφερθούμε με λίγα λόγια στον Λεωνίδα Τελώνη, στον Δημοτικό Σύμβουλο της συνεχούς και ήρεμης προσφορά στα κοινά του τόπου μας. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου Αντιδημάρχου, ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και η ξεχωριστή λεβεντιά του.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ: Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση…

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Σταμούλης, που προτάθηκε από τον Δήμαρχο, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγράφων. Πρόκειται για μια σοφή επιλογή του Θοδωρή Μπαμπαλή, παρά τις ανούσιες αντιρρήσεις, κάποιων Δ.Σ., που έρχεται να δώσει συνέχεια στο καλό επιτελούμενο έργο του Γιατρού Γιώργου Τόλη, από το σημαντικό αυτό πόστο.
Ο Θανάσης Σταμούλης,  από την πρώτη παρουσία του στο Σώμα της νέας Δημοτικής Αρχής, ξεχώρισε με την δυναμική του παρουσία και το εν γένει αυτοδιοικητικό έργο τα προηγούμενα 2,5 χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Όλες οι αρμοδιότητες της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αγράφων Βάσως Φεγγούλη

Όλες οι αρμοδιότητες της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αγράφων Βάσως Φεγγούλη είναι οι εξής:  
Α) στα Θέματα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, θεμάτων του Γραφείου του Δημάρχου Αγράφων
Β) στα θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Αγράφων
Β) στα εν γένει πολιτιστικά θέματα του Δήμου Αγράφων
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Οι Δηλώσεις του Δημάρχου Αγράφων μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων

«Καταρχήν να καλωσορίσω τους δύο νέους Αντιδημάρχους, τον κ. Λεωνίδα Τελώνη και τον κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να ευχηθώ καλή συνέχεια και στους αντιδημάρχους που παραμένουν στις θέσεις τους. 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για τη συνεργασία που είχαμε και για την προσφορά τους στο εν γένει έργο της Δημοτικής μας αρχής. Ιδιαιτέρως, όμως να ευχαριστήσω την κ. Φεγγούλη που παραμένει δίπλα μου ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος. 

Η ΒΑΣΩ ΦΕΓΓΟΥΛΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝH ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ


Την πρώην Αντιδήμαρχο Βάσω Φεγγούλη όρισε Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, παρά τω Δημάρχω ο Θοδωρής Μπαμπαλής. Οι αρμοδιότητες της κ. Φεγγούλη, πέραν του Τομέα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δημάρχου, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες και στους Τομείς του Τουρισμού και του Πολιτισμού.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Αγράφων θα ανακοινώσει τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και όπως μόνο το ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ έγραψε, οι αλλαγές θα είναι δύο και αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες της Φραγκίστας και των Απεραντίων. Παραμένουν στη θέση τους οι Αντιδήμαρχοι Αποστόλης Μάκκας, Κώστας Τάκης και Θεόδωρος Τσιάμης και έρχονται ο Γρηγόρης Παπαθανάσης από την  Δ.Ε. Απεραντίων και ο Λεωνίδας Τελώνης από την Δ.Ε. Φραγκίστας.

Η ΓΡΑΦΙΔΑ - Άνευ αντικειμένου η στάση των «8» στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων και χωρίς ουσία η αντίδραση του φερόμενου ως αρχηγού…

Νέα σελίδα γυρίζει στον Δήμο Αγράφων μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου και τον ορισμό των Αντιδημάρχων. Τόσο ο Θανάσης Σταμούλης, όσο και οι νέοι Αντιδήμαρχοι, δείχνουν έτοιμοι να δώσουν την δική τους μάχη για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια στον Δήμο που ξεκίνησε πριν 2,5 χρόνια, από την Δημοτική αρχή του Θοδωρή Μπαμπαλή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ- ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε σε λίγο στο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ, ποιους θα ορίσει νέους Αντιδημάρχους για το επόμενο διάστημα της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Δυο τελικά οι νέοι Αντιδήμαρχοι, όπως αποκλειστικά έγραψε μόνο το Ε.Β. 

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το νέο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου - Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός, Γραμματέας ο Δημήτρης Κυρίτσης και αντιπρόεδρος ο κ. Θωμάς Γρεβενίτης.

Μέσα σε συναινετικό κλίμα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το περιφερειακό συμβούλιο και με συνοπτικές διαδικασίες ψήφισε το νέο προεδρείο για τα 2,5 χρόνια που απομένουν για την ολοκλήρωση της θητείας του. Κώστας Μπακογιάννης, Νίκος Στουπής, Κώστας Χαϊνάς και Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ











Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Σταμούλης της Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων, εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων. Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Δ.Σ. της Δ.Ε. Φραγκίστας Θύμιος Κολοκύθας και Γραμματέας

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ… Αύριο εκλέγεται Πρόεδρος - ΑΝΗΡ - του Δ.Σ. Αγράφων και ακολουθεί ο ορισμός των Αντιδημάρχων ...

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα με την εκλογή του νέου Προεδρείου στον Δήμο Αγράφων, όπως και για τα νέα Μέλη των Δημοτικών Επιτροπών.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΚΩΔΙΚΑ, αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί δημόσια ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...