Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Λειτουργία δημοτικών υπηρεσιών και χώρων άθλησης του Δήμου Καρπενησίου

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020:
  • αίρονται οι περιορισμοί στις μετακινήσεις εντός περιφερειακής ενότητας, άρα δεν χρειάζεται αποστολή SMS ή συμπλήρωση γραπτής βεβαίωσης πριν την έξοδο από το σπίτι (για εκτός περιφέρειας μετακινήσεις οι περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα)
    • ανοίγουν ορισμένες επιχειρήσεις λιανεμπορίου, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρονικών και αθλητικών ειδών, φυτά, λιπάσματα, και ΚΤΕΟ, πάντοτε με μέτρα προστασίας που θα διασφαλίζουν την τήρηση αποστάσεων
    • επιτρέπεται η υπαίθρια ατομική άθληση.
Έτσι, “Μένουμε Ασφαλείς” αποφεύγοντας συνωστισμό και άσκοπες μετακινήσεις, κρατώντας κοινωνική απόσταση και φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους.
 Δημοτικές υπηρεσίες και χώροι άθλησης
“Μένουμε Ασφαλείς” συνεχίζοντας να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και εξυπηρετούμαστε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά όπου αυτό είναι δυνατόν. Επισκεπτόμαστε τις δημοτικές υπηρεσίες μόνον μετά από ραντεβού για περιπτώσεις οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά, με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2237350000.
Τα ΚΕΠ του δήμου Καρπενησίου συνεχίζουν να λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 πμ έως 15.00 μμ, ενώ η επίσκεψη γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού στα ΚΕΠ του Δήμου Καρπενησίου  είναι το 2237350046, 2237352312.
  • Επισκεπτόμαστε τις δημοτικές υπηρεσίες μετά από ραντεβού και φοράμε μάσκα προσώπου για να προστατεύσουμε την υγεία των συνανθρώπων μας και τη δική μας,
  • Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και τα όρια της επαρκούς απόστασης
Χώροι Άθλησης
Από τη Δευτέρα 4 Μάη 2020 είναι σε λειτουργία το Εθνικό Στάδιο του Δήμου Καρπενησίου και το γήπεδο τέννις στο Κεφαλόβρυσο για ατομική άθληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...