Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ...


Σε κόμμα βρίσκεται το Σύστημα υγείας στην Δυτ. Φραγκίστα και κανένας δεν νοιάζεται από το κεντρικό κράτος να αλλάξει κάτι. Το Κ.Υ Φραγκίστας σχεδόν υπολειτουργεί και αλίμονο σε όποιον Αγραφιώτη αρρωστήσει. Δίνει μάχες ο Νίκος Παπανικολαόυ, αλλά αποτέλεσμα δεν φαίνεται.Τα Περιφερειακά Ιατρεία σχεδόν κλειστά και χωρίς γιατρό, είναι σαν να μην υπάρχουν. Στη Γρανίτσα, ο μοναδικός ήρωας γιατρός, προσπαθεί χωρίς καμία υποστήριξη, να κρατήσει το ιατρείο ανοιχτό, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Η κατάσταση εν γένει τραγική και το αρμόδιο Υπουργείο στον κόσμο του.
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της αδιαφορίας των κρατούντων στον τομέα της Υγείας στην Δυτ. Ευρυτανία, δείτε την φωτό, που "κοσμεί" την είσοδο του Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας, με ένα παροπλισμένο ασθενοφόρο, με σκασμένα λάστιχα και με πινακίδες κυκλοφορίας παρακαλώ, έτοιμο να απογειωθεί!!!!
Οι Αγραφιώτες δεν αξίζουν αυτής της αντιμετώπισης κύριοι. Όσοι είστε σε κάθε θέση εξουσίας, δώστε τον αγώνα σας μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτόν το έρμο τόπο. Μην περιμένετε σωτηρία από τον ουρανό. Μόνοι μας, αναδεικνύοντας τα όποια προβλήματα, θα αγωνιστούμε να τα επιλύσουμε. Εμείς, όλη δηλ. η συντακτική ομάδα του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, που από την πρώτη μέρα κάνει πάταγο, είμαστε εδώ για να προβάλουμε τα κακώς κείμενα σε αυτόν τον τόπο και χωρίς αφεντικά θα επιχειρήσουμε κάτι νέο στην ενημέρωσή σας. Το ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ, σας περιμένει. 

2 σχόλια:

  1. Απ όπου κι αν το πιάσεις το θέμα. Πάμε κατά διάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε συ, μια χαρά είμαστε. Δες τους τοπικούς μας άρχοντες, μες τη κρυφή χαρά είναι!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...