Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ «Η ήρεμη δύναμη της Δημοτικής Αρχής»

Πολλά και διάφορα λέγονται και κατά καιρούς γράφονται για το έργο και την μέχρι τώρα πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αγράφων. Γενικό συμπέρασμα ότι γίνεται προσπάθεια, ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ η καθημερινότητα και πως φυσικά δεν υπάρχει εκείνο το ατέλειωτο μπάχαλο, που έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Για να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα, απαιτήθηκε δουλειά και αγώνας με τον Δήμαρχο να προσπαθεί να σώσει μια κατάσταση κυριολεκτικά τραγική.
Βασικό όμως ρόλο στο μέχρι τώρα έργο της Δημοτικής Αρχής έχει παίξει και ο Αντιδήμαρχος Απεραντίων Θεόδωρος Κατσιάδας, που αποδεικνύεται στην πράξη, η ήρεμη δύναμη μιας ομάδας που αγωνίζεται να κρατήσει τον Δήμο όρθιο.
Ο κ. Κατσιάδας, χωρίς πολλές κουβέντες παράγει αθόρυβα έργο, συμμετέχει ενεργά στις όποιες εξελίξεις και όπου χρειαστεί βάζει πλάτη για το καλό του τόπου. Έχει ξεχωριστή δυναμική και έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ο ειδικός για τα δύσκολα. Αυτά για έναν αυτοδιοικητικό που έδωσε μεγάλο αγώνα και συνεχίζει να προσπαθεί προκειμένου ο Δήμος Αγράφων να δει καλύτερες μέρες. 

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι άλλο θα ακούσουμε Θεε μου?? αφου αυτος δεν παταει ποτε στην Ευρυτανια! το γραφειο του στο Κερασοχωρι εχει να τον δει έναν αιωνα! μας δουλευετε; η είναι δικη του η σελιδα;;; παντως αν το ειπατε για να γελασουμε να ξερετε γελαει μεχρι και το παρδαλο κατσικι της Αρτεμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...