Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Το επίσημο γεύμα για τον νέο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο

Επίσημο γεύμα προς τιμή του εψηφισμένου νέου μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, δόθηκε αμέσως μετά την χειροτονία του, στο Ξενοδοχείο Εlectra Palace στην Πλάκα.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν, ο Μακαριότατος, ο Τοποτηρητής Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Γέροντάς του Επίσκοπος Τανάγρας Πολύκαρπος, αρχιερείς που έλαβαν μέρος στην χειροτονία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, στο σύνολό τους οι άρχοντες της Ευρυτανίας, ήτοι, ο Βουλευτής Κώστας Κοντογεώργος,
ο Αντιπεριφερειάρχης Άρης Τασιός, οι Δήμαρχοι Καρπενησίου και Αγράφων κ.κ. Νίκος Σουλιώτης και Θοδωρής Μπαμπαλής, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, και ο Π.Σ. Βασίλης Λάππας. Επίσης στο γεύμα βρέθηκαν, ιερείς από την Μητρόπολη Καρπενησίου, συγγενείς και φίλοι του νέου Μητροπολίτη.
Τον νέο μητροπολίτη χαιρέτησε ο Μακαριότατος ευχόμενος στον κ. Γεώργιο να έχει εύκαρπη ποιμαντορία στην Μητρόπολη Καρπενησίου, όπως και ο τοποτηρητής της Ι.Μ. Καρπενησίου.

Ο νέος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους, εις ένδειξη αγάπης σε όσους τον τίμησαν, μετά το πέρας του γεύματος μοίρασε ως ευλογία μια αναμνηστική εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...