Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

+ ... Συγκλόνισε όλους τους Ευρυτάνες η είδηση ​​της απόπειρας κατά του Κώστα Βλάχου. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο θέμα που θα πρέπει να μας ανησυχήσει καθότι δεν είχαμε συνηθίσει σε τέτοια περιστατικά, πόσο μάλιστα όταν κάποιος ή κάποιοι φτάνουν μέχρι του σημείου να αφαιρέσουν την ζωή κάποιου ανθρώπου. Επαναλαμβάνω το ζήτημα είναι τεράστιο και θα πρέπει να μας προβληματίσει.



+ ... Ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος και πως πίσω από την συγκεκριμένη πράξη κρύβονται πολλά και ιδιαιτέρως σκοτεινά θέματα. Ότι και να υπάρχει, ότι και να συμβαίνει, αυτές δεν είναι λύσεις.

+ ... Πάντως το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιης αυτής δολοφονικής αυτής επίθεσης, δικαιολογημένα έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην κοινή γνώμη. Όμως πολύ καλές πηγές με πληροφόρησαν ότι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτόν ή αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση και πολύ σύντομα θα έχουμε νέα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μου λένε πως όταν μαθευτεί το όνομα αυτού η αυτών που έκανε την απόπειρα, θα πέσουν πολλά τείχη στο Καρπενήσι.

+ ... Πέρασαν και οι εκλογές για τον νέο Δεσπότη μας , με την Ιερά Σύνοδο να εκλέγει ως συνεχιστή του γέροντα Νικολάου στο πηδάλιο της Μητρόπολης μας τον κ . Γεώργιο. Επειδή γράφτηκαν και κυρίως ακούστηκαν πάρα πολλά για το θέμα αυτό θα ήθελα να γράψω και εγώ μερικές αράδες με την ξέγνοιαστη γραφίδα μου και σεις βγάλτε τα συμπεράσματά σας . Πριν τις εκλογές λοιπόν οι τοπικές εφημερίδες, ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος και άλλοι παράγοντες εκφράστηκαν υπέρ του προσώπου που υπέδειξε ο πρώην Καρπενησίου . ΑΥΤΟ Το Μάλιστα έπραξαν γνωρίζοντας ΟΙ περισσότεροι ΕΞ   αυτών, περί του προσώπου του π. Σπυρίδωνα, που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με πολλούς παράγοντες της Ευρυτανίας , για θέματα του Θρησκευτικού Τουρισμού. Μπορεί να ενόχλησε κάποιους η θέση αυτών, υπέρ της επιθυμίας του Γέροντα Μητροπολίτη, όμως σε καμία περίπτωση δεν ειπώθηκε και κάτι αρνητικό κατά του νέου Επισκόπου . Αυτά για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει. Οι εκλογές πέρασαν και ανέδειξαν νέο Ποιμενάρχης μας τον κ . Γεώργιο, ένα φωτισμένο κληρικό,  με πολλά τάλαντα. Αυτός από τούδε και στο εξής θα είναι ο Δεσπότης μας , με αυτόν θα συνεργαστούν άπαντες και σε αυτόν οφείλουμε σεβασμό και αγάπη . Με την ίδια πατρική αγάπη και σε πνεύμα απόλυτης συνεργασίας θα κινηθεί και ο νέος Επίσκοπος , γιατί τα γνωρίσματα αυτά τον χαρακτηρίζουν σε όλη την ιερατική βιωτή του .

+ ... Και κάτι ξεχωριστό για τον νέο Επίσκοπο. Ο κ. Γεώργιος, ως γνωστόν ξεκίνησε ως δάσκαλος και στη συνέχεια τον κέρδισε η χάρις της ιεροσύνης και όπως αποδείχτηκε έγινε ένας άξιος εργάτης του αμπελώνα του Κυρίου . Ως δάσκαλος λοιπόν ο κ. Γεώργιος ήταν πολύ αγαπητός από τα παιδιά τα οποία τον λάτρευαν κυριολεκτικά , τόσο στην ώρα των μαθημάτων, όπου ήταν ένας άψογος εκπαιδευτικός όσο και στα διαλλείματα , όπου πολλές φορές έπαιζε μαζί τους και ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την προτίμησή του σε ομάδα, ο κ. Γεώργιος ΕΙΝΑΙ Παναθηναϊκός ...

+ ... Ότι και να πούμε για τον Άρη Τασιό είναι λίγο. Ο άνθρωπος αποδείχτηκε λύρα εκατό για την Ευρυτανία και αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία του στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας. Όποιος δει με αριθμούς πόσα έργα έχουν γίνει μέχρι τώρα στην Ευρυτανία και πόσα ακόμη έχουν προγραμματιστεί, μπορεί να βγάλει εύκολα τα συμπεράσματά του. Σπουδαίο έργο, χωρίς πολλές κουβέντες, με σύνεση και μεθοδικότητα από έναν άνθρωπο που ξέρει να εργάζεται χωρίς να λέει πολλά.

+ ... Καλά τα πάει η Δημοτική αρχή Καρπενησίου σε γενικές γραμμές, ωστόσο, το ότι έχει γίνει μέχρι τώρα, φέρει την ετικέτα του ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και αυτό λέει πάρα πολλά. Κουβέντα για τα πεζοδρόμια, «έργο του Μπακογιάννη». Συζήτηση για το Αθλητικό, «Επί Μπακογιάννη». Ανάπλαση παλαιού ΚΤΕΛ, «Χωρίς τον Μπακογιάννη δεν ...» κλπ.κλπ. Κάπως έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα καθότι μέχρι σήμερα, κάτι αυθεντικό ΣΟΥΛΙΩΤΙΚΟ δεν είδαμε. Ωστόσο κάποιοι λένε ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει να βγαίνεις προς τα έξω και το έργο του Δημάρχου, που θα φέρει την δική του υπογραφή. ΙΔΩΜΕΝ.



ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...