Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΗΛΘΕ Ο ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



Όπως μόνο το ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΒΗΜΑ σας ενημέρωσε από χθες, σήμερα το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 11,30 π.μ., ο Γεωλόγος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ, επισκέφτηκε την περιοχή όπου δημιουργήθηκε η τοπική κατολίσθηση στην Ανατ. Φραγκίστα. Στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φραγκίστας κ.Βάσω Φεγγούλη, ο Αντιδημαρχος πολιτικής Προστασίας Απόστολος Μάκκας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ανατ. Φραγκίστας κ. Γιάννης Λάμπρου, τεχνικοί της ΔΕΗ και κάτοικοι του χωριού.













Ο κ. ΖΕΡΒΟΣ, παρατήρησε από κοντά το κατολισθητικό φαινόμενο, κατέγραψε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα και στην γύρω περιοχή και δεσμεύτηκε αφού μελετήσει ενδελεχώς την περίπτωση να προτείνει τις επόμενες κινήσεις που θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. ΖΕΡΒΟΣ, επιστημονικός συνεργάτης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα επανέλθει με ειδικό συνεργείο και μηχανικό εξοπλισμό, προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, υπό τον συντονισμό της Δημοτικής αρχής Αγράφων. Το πρόβλημα, παρότι φαίνεται σε τοπικό επίπεδο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί από το σημείο εκείνο διέρχεται ο κεντρικός άξονας Αγρινίου - Καρπενησίου.
Σας επισυνάπτουμε φωτο της Αντιδημάρχου Αγράφων κ. Βάσως Φεγγούλη, από την επίσκεψη του Γεωλόγου στην περιοχή, που ανέβασε στον προσωπικό της διαδικτυακό λογαριασμό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...