Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

«Το μικρό είναι αυτό που δίνει αξία στο μεγάλο» - Πολλά μπράβο στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ανεμώνη» του Δήμου Καρπενησίου

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ανεμώνη» του Δήμου Καρπενησίου συμμετέχει ενεργά στη δράση «Το μικρό είναι αυτό που δίνει αξία στο μεγάλο», η οποία πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Παράρτημα Στερεάς Ελλάδας, και η οποία σαν στόχο της έχει μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών να  παρέχει  αναπηρικά αμαξίδια σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και της συμμετοχής μας στην εν λόγω δράση, το Κέντρο μας έχει ζητήσει τη βοήθεια του Συλλόγου για την παραχώρηση ενός αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ανάγκες των μελών του κέντρου μας.


Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και πολίτες οι οποίοι έχουν ευαισθητοποιηθεί και προσφέρουν τη βοήθεια τους, συγκεντρώνοντας και παραδίνοντας στο Κέντρο μας πλαστικά καπάκια. Επίσης γνωρίζοντας ότι πολλοί από αυτούς τους φορείς ανήκουν στον τομέα της εκπαίδευσης, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά τους στην ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη  συμμετοχή τους σε δράσεις που αποσκοπούν στην παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα αναπηρίας.
Και πάλι ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη δράση  και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Το  Προσωπικό και τα Mέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ανεμώνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...