Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Το παρασκήνιο για την απόπειρα κατά του γνωστού Συμβολαιογράφου Κώστα Βλάχου και τι λέει επίσημα η Αστυνομία

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε ο γνωστός στους Ευρυτάνες και όχι μόνο Συμβολαιογράφος Κώστας Βλάχος, που εδρεύει στο Καρπενήσι. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8,30 μ.μ., όταν άγνωστος μπήκε στο Γραφείο του Κ. Βλάχου, ζητώντας εξηγήσεις σε έντονο ύφος. Ο ίδιος ή άλλος, επέστρεψε σε λίγο, πυροβολώντας τον 68χρονο Συμβολαιογράφος στο πρόσωπο και τον ώμο και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα ειδοποίησε αμέσως συγγενείς του, οι οποίοι τον μετάφεραν αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο, όπου μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, του τοποθετήθηκαν ράμματα και μετά τον πήγαν σε θάλαμο στον 2ο όροφο, όπου βρίσκεται και τώρα εκτός κινδύνου, όπως και σας ξαναγράψαμε.  
Στη συνέχεια ξεκίνησε η άμεση επιχείρηση εντοπισμού του δράστη από την Αστυνομία, η οποία αργά τα μεσάνυχτα συνέλαβε δυο άτομα, κατοίκους Καρπενησίου, τα οποία αργότερα όμως αφέθηκαν ελεύθερα.
Πάντως έγκυρες πηγές αναφέρουν πως το κακό έγινε για επαγγελματικές διαφορές, για τις οποίες θα αναφερθούμε σε επόμενη σας ενημέρωση.

Τι λέει επίσημα η Αστυνομία

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες (16.03.2016) περίπου στις 20:30’ το βράδυ, σε περιοχή του Καρπενησίου, εισήλθε σε επαγγελματικό γραφείο 68χρονου ημεδαπού και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παραμένει νοσηλευόμενος.

Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...