Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Δυναμικές παρεμβάσεις Κοντογεώργου για την ανάπτυξη του Ορεινού Τουρισμού στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μον. Επιτροπής Περιφερειώντης Βουλής

Δυναμική και με στοιχεία ήταν η παρέμβαση του Βουλευτή Ευρυτανίας στην συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μον. Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα τις Αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές ορεινών περιοχών, την περασμένη Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.


Στη συνεδρίαση που συμμετείχε μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο πρόεδρος Ξενοδόχων Ευρυτανίας Θεόδωρος Χονδρός, ο Κώστας Κοντογεώργος, θυμίζοντας τον παλιό Νομάρχη, που δεν καταλάβαινε τίποτε, στις διεκδικήσεις του για τον τόπο μας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη της Λίμνης των Κρεμαστών, αλλά και με ποιους τρόπους αυτή μπορεί να γίνει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εάν αυτό γίνει θα φέρει μια νέα άνοιξη στην ορεινή Ελλάδα.
Ακόμη, ο κ. Κοντογεώργος μίλησε για την προσφορά της Ευρυτανίας και για το τι έχει δώσει μέχρι σήμερα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και φυσικά με το μεγάλο έργο του φράγματος της Λίμνης των Κρεμαστών και που δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη ανταποδοτικότητα. κι αυτή μπορεί να γίνει μόνο εάν η ΔΕΗ υποχρεωθεί να απελευθερώσει τα τεχνικά φράγματα σε ήπια τουριστική αξιοποίηση.
Μια ακόμη αναπτυξιακή δυνατότητα και προοπτική των ορεινών περιοχών, σύμφωνα με το Βουλευτή Ευρυτανίας, είναι η δημιουργία ορεινών δικτύων, με τη διασύνδεση ορεινών όγκων, αλλά και οι δυνατότητες που μπορεί να δώσει το κράτος στις ορεινές περιοχές με την ανάπτυξη του Θρησκευτικού και Αθλητικού τουρισμού, αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ευρυτανίας κ. Χονδρός, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καταθέτοντας προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ευρυτανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...