Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Στα νησιά οι πρώτοι διοικητές των Νοσοκομείων – Καραγεώργος ή Παπαρούπας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς όμως Διοικητή έχει ορίσει ο Υπουργός Υγείας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 12411/16-2-2016 απόφαση του Υπουργού Υγείας ορίστηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι ο Ξενοφώντας Οικονόμου, συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ, ορίζεται ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος, σε αντικατάσταση του Αρμάγου Χρήστου, με αναπληρωτή του τον Κεχριμπάρη Κων/νο, σε αντικατάσταση του Διαμαντή Ιωάννη  και ο Μπακόλας Κωνσταντίνος, ελεύθερος επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος σε αντικατάσταση του Λαθύρη Κωνσταντίνο, με αναπληρώτριά του την Χαλκιά Νεκταρία, Ιατρό, σε αντικατάσταση του Καμαρέτσου Νικολάου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, ο νέος Διοικητής θα οριστεί μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί. Οι ίδιες πηγές μας αναφέρουν πως για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρπενησίου ακούγονται τα ονόματα του Γ. Καραγεώργου και του Παναγιώτη Παπαρούπα.

Στα νησιά οι πρώτοι διοικητές των Νοσοκομείων
Σταδιακά θα ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησης των νέων διοικητών στα νοσοκομεία, με προτεραιότητα στα νησιά, και όπως εκτιμούν στελέχη του υπουργείου Υγείας, που μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους περίπου σε δύο μήνες.
Μετά τα νησιά θα ακολουθήσουν τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και τα μεγάλα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου οι διορισμοί θα γίνονται εναλλάξ.
Το πρώτο ξεκαθάρισμα των αιτήσεων που είχαν κατατεθεί έχει γίνει, και περίπου 200 έχουν ακυρωθεί, είτε γιατί οι υποψήφιοι δεν πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, είτε γιατί είχαν γίνει λάθη στη συμπλήρωση της αίτησης. Έχουν απομείνει περίπου 1.500 αιτήσεις για αξιολόγηση, προκειμένου να καλυφθούν οι 144 κενές θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, η δεύτερη φάση περιλαμβάνει κατηγοριοποίηση και διαλογή ανά νοσοκομείο, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι πληρούν τις προϋποθέσεις, για να προχωρήσουν στην τρίτη φάση που είναι η προσωπική συνέντευξη από την Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.
Κάθε υποψήφιος είχε δικαίωμα να δηλώσει το ενδιαφέρον του σε τρία νοσοκομεία μίας ή δύο Υγειονομικών Περιφερειών.
Από το πόσες αιτήσεις θα περάσουν στο στάδιο της συνέντευξης, εξαρτάται και ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Εκτός από τα τυπικά προσόντα, μέσα από τη συνέντευξη τα μέλη της Επιτροπής θα προσπαθήσουν να αντλήσουν πληροφορίες για την προσωπικότητα και τις δεξιότητες του υποψηφίου που απατούνται για τη θέση.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...