Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Hμερίδα για εθνικά θέματα - κοπή πίτας και τιμητική Διάκριση στο κ. Παναγιώτη Βλάχο.



Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών  πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 μια εξαιρετική εκδήλωση  από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων   για τα  επίκαιρα εθνικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας, του Μεταναστευτικού, Δημογραφικού και  της Παιδείας.

Μετά την  ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους πρωτοπρεσβυτέρους  Ιωάννη Διώτη και Παπασπύρου  Δημήτριο ακολούθησε εμπεριστατωμένη ομιλία του καθηγητή  Γεωπολιτικής του Αμερικανικού Κολλεγίου Φίλη Γεωργίου  με  θέμα  «Ελλάδα-Τουρκία-Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή, Γεωπολιτικό ORDO CHAO». Στη συνέχεια ακολούθησε η επόμενη  εμπεριστατωμένη ομιλία από τον καθηγητή φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου  κ Ρωμανό Κώστα  με θέμα: Παιδεία-Δημογραφικό: οι δύο πυλώνες αναπαραγωγής του Ελληνικού  Έθνους»
Παρέμβαση λεπτομερής  στις ανωτέρω ομιλίες έγινε και από το  τ. Γ. Επιθ. Μ. Εκπαιδεύσεως κ. Παναγιώτη Βλάχο  για  το  ζήτημα της Ελληνικής Παιδείας.  Στη συνέχεια  έγινε η παρουσίαση του  τιμώμενου    τ. Γεν. Επιθ. Μ. Εκπαιδεύσεως  κ. Παναγιώτη Βλάχου, από τους μαθητές, του, τον τ. Γ. Δ/ντή Υπ. Οικονομικών κ. Ελευθέριο Φούκα και από τον καθηγητή της Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών,  κ. Λιάπη Άγγελο.  Κατόπιν ο συμπατριώτης μας πρώην Υφυπουργός και νυν Βουλευτής  Αθανάσιος Μπούρας  και μαθητής του τιμώμενου,  επέδωσε την τιμητική πλακέτα εις τον διαπρέψαντα εκπαιδευτικό  λειτουργό
     Τέλος ο Πρόεδρος  της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων  κ. Φώτης Κουλαρμάνης επέδωσε  το μετάλλιο της Εταιρείας. στον κ.   Παναγιώτη  Βλάχο.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο π. Υφυπουργός και νυν βουλευτής κ.  Αθανάσιος Μπούρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ Τσιτσάνης, οι πρώην  ευρυτάνες Υφυπουργοί κ. Κέλυ Μπουρδάρα και κ. Κώστας Τσιγαρίδας, οι πρώην βουλευτές Καρανίκας Ηλίας και  Θωμάς Κώτσιας,  ο τ. Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας κ. Παναγιωτόπουλος Γ, ο  τ. Προϊστάμενος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κ. Δημήτριος Μπέϊκος, ο Πρόεδρος του Μουσειακού  και Λαογραφικού Κέντρου Ευρυτανίας κ. Ηλ. Ντζιώρας, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊικού Κέντρου Ερευνών  καθηγητής κ. Κλ. Κουτσούκης, ο Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης  κ. Ηλ. Λιάσκος  επρόσωποι ευρυτανικών σωματείων και πλήθος μελών της Εταιρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...