Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Όλα έτοιμα για το 6ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου ξεκινάει το 6ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου. Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου, ώρα 15.00 στο Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας στο Δημαρχείο Καρπενησίου στην περιοχή Προφήτη Ηλία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 22373-50043). Ομάδες που δεν θα καταθέσουν εμπρόθεσμα τον πλήρη φάκελο συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές. Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 15 αθλητές.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν εδώ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. 
Η Υπεύθυνη Δήλωση κάθε αθλητή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 15.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Απριλίου και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι ομάδες θα δηλώνουν απαραιτήτως άτομα για τη γραμματειακή υποστήριξη και τη διαιτησία του αγώνα. Πριν την έναρξη των αγώνων, θα υλοποιηθεί σεμινάριο και σχετική ενημέρωση των ατόμων που θα αναλάβουν την γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων. Επιπλέον, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρήσεις και εταιρίες που ενδιαφέρονται να παρέχουν οποιαδήποτε μορφή χορηγίας, καθώς επίσης και σε όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους στο Τουρνουά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2014, στο Δημαρχείο, στο τηλέφωνο 2237350043.

Το Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου αποτελεί πλέον ένα θεσμό στο Δήμο Καρπενησίου και διοργανώνεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά. Τη διοργάνωση στηρίζουν εμπράκτως  τόσο οι δημότες των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων όσο και αθλητές από περιοχές εκτός Ευρυτανίας. Είναι μία σημαντική αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα που τονίζει  με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές του εθελοντισμού και προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες ενώ παράλληλα δίνει το ερέθισμα –ειδικά σε νέους ανθρώπους- να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...