Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Το δράμα ενός ιερέα… που έμεινε στο νεκροθάλαμο χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί γι΄ αυτόν.

Ένας ιερέας, ο αείμνηστος πλέον Παπα Ζιάκας, έμεινε αρκετές ημέρες στο νεκροθάλαμο ευτυχώς όμως η λύση βρέθηκε και το δράμα που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας έλαβε τέλος.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ο παπα Ζιάκας, γνωστός σε όλους στη Λαμία. Πολύ καιρό τώρα αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού. Ο παπα Ζιάκας έφυγε από τη ζωή και η σορός του παρέμενε στο ψυγείο του νοσοκομείου, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την παραλάβει. Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκαν οι αρχές. Αστυνομία, Εισαγγελέας και Ιατροδικαστική Υπηρεσία είχαν επαφές προκειμένου να δώσουν λύση στο πρόβλημα.Οι μέρες ωστόσο περνούσαν και η λύση δόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας που ανέλαβε να τελέσει την κηδεία. Η Ιερά Μητρόπολις τον εφρόντισε παντοιοτρόπως. Τον συμπαθούσε για την κακομοιριά του και για την δυστυχία του. Όσον αφορά εις τον θάνατόν του, μόλις ενημερώθηκε, ανέθεσε στον π. Παναγιώτη Καπανδρίτη, Εφημέριο Αγίας Παρασκευής Λαμίας, να φροντίσει εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως για ό, τι σχετικό με την κηδεία του, σε συνεννόηση με την σύζυγο και τα παιδιά του.
Μετά την εξέλιξη αυτή το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας έδωσε παραγγελία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας να κάνει την νεκροψία – νεκροτομή κάτι που θα συμβεί την Δευτέρα και αμέσως μετά θα γίνει η κηδεία και η ταφή του παπα Ζιάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...