Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ





















Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Δήμου Αγρινίου παρευρέθησαν εκ μέρους του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά ο αιδεσιμολογιώτατος π. Δημήτριος Αντωνίου, εκ μέρους του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου, Τοποτηρητού της Ι.Μ. Καρπενησίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Απ. Μάκας και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.
Την εκδήλωση συντόνισε ο αρχαιολόγος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας κ. Σταμάτης ο οποίος και διάβασε την εισήγηση που έστειλε ο Ακαδημαϊκός Παναγιώτης Βοκοτόπουλος που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο αιδεσιμότατος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Βασιλόπουλος, ο κ. Απόστολος Τσακούμης πρώην Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων και η κ. Κωνσταντίνα Σκανδάλου-Κορδολαίμη, Φιλόλογος. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έκθεση πλούσιου φωτογραφικού αρχείου τόσο από το Μνημείο και τις σπάνιες τοιχογραφίες του, όσο και από την κατασκευή του Φράγματος στην περιοχή.

Συμπέρασμα. Αυτό το Μνημείο θα πρέπει να αναδειχθεί και φυσικά η Λίμνη Κρεμαστών, που μπορεί να γίνει πραγματικός πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...