Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Λεβέντης: Πάμε σε εκλογές -Εικόνα κατάρρευσης δίνει η κυβέρνηση

Εκλογές προέβλεψε ο Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση καταρρέει. Κάλεσε δε τους πολίτες να στηρίξουν την Ενωση Κεντρώων, ώστε να αναδειχθεί τρίτη δύναμη.
«Βάζουν φόρους, μειώνουν συντάξεις, κόβουν μισθούς είναι μία κυβέρνηση κατάρρευσης», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος βρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του Γιώργου Κατσιαντώνη στην Ελασσόνα.
«Η παρούσα κυβέρνηση χωλαίνει, επομένως πάμε σε εκλογές. Οι εκλογές δε συμφέρουν τη χώρα παρότι θα έκανα τους βουλευτές μου από 10, 30 ή 40, παρά ταύτα θα γίνουν γιατί και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι τη χώρα», δήλωσε, σύμφωνα με τον onlarissa.gr.


Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, υπογραμμίζοντας πως «εκφράζουν το παρελθόν. Εγώ, 35 χρόνια αγωνίστηκα κόντρα σε ένα σύστημα. Δεν μπορώ να πάρω τους ψηφοφόρους μου και να τους συγκολλήσω με αυτούς εναντίον των οποίων τόσα χρόνια έδωσα αγώνες. Η Ένωση Κεντρώων θα τραβήξει μόνη, αλλά δεν είναι μόνη γιατί έχει όλο το λαό κοντά της».
Οσον αφορά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του ενδίδουν σε όλα.
Αναφερόμενος, δε, σε ζητήματα φορολόγησης και φοροδιαφυγής, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον του ιδιωτικού πλούτου: «Δεν μισούμε τους πλούσιους αλλά η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το αγροτικό ζήτημα τόνισε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν μεγάλους προβλήματα με την παραγωγή τους και αναφέρθηκε ειδικά στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...