Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Η εκδήλωση μνήμης, στον Τριπόταμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής η εκδήλωση μνήμης, στον Τριπόταμο, για τα 195 χρόνια από την πρώτη μάχη της Επανάστασης του ’21 στη Ρούμελη, που έγινε στο γεφύρι της Τατάρνας στις 22 Μαρτίου 1821.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στην τοποθεσία «ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ» και ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από την Αντιδήμαρχο Αγράφων Βάσω Φεγγούλη.
Νωρίτερα έγιναν χαιρετισμοί από τον Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, από τον Αντιδήμαρχο Αγράφων Απ. Μάκκα, από τον Π.Σ. Λάμπρο Τσιτσάνη, από τον Πρόεδρο της ΟΕΣ Χρήστο Αρβανίτη και από την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριποτάμου Αιτ/νιας κ. Λάμπου.
Παραβρέθηκαν ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στ. Τσιαμάκης, Γρ. Παπαθανάσης, Παντ. Κολοκώτσιος, Γ. Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος Ανατολικοφραγκιστιανών Κ. Κουτσιούμπας, ο γνωστός Δημοσιογράφος Ηλίας Προβόπουλος και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και πολλοί συγχωριανοί και επισκέπτες. 

Στην συνέχεια το υπέροχο χορευτικό της Ενορίας Κρέντης, χάρισε μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους κερδίζοντας δικαίως το χειροκρότημα όλων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...