Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Ηλία Λιάσκου στα Φουσιανά


Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, τελέστηκε χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου, στον Ι.Ν. της Παναγίας στα Φουσιανά, μέσα σε κλίμα οδύνης η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος Προέδρου της Πανευρυτανικής Ηλία Λιάσκου. Στην κηδεία συμπροσευχήθηκαν μετά του επιχωρίου Επισκόπου, ο εφημέριος του χωριού, οι αρχ. Επίτροποι Απεραντίων και Αγραίων π. Νικόλαος Ζαχαράκης και π. Ευάγγελος Φεγγούλης καθώς και οι συγχωριανοί του ιερείς που διακονούν στο Καρπενήσι, π. Παναγιώτης Αθανασιάς και π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος.  



Ράγισαν και οι πέτρες, όταν τον εκλιπόντα αποχαιρέτησε ο γιός του Γιώργος, ενώ συγκλόνισαν τους πάντες οι επικήδειοι χαιρετισμοί του στενού συνεργάτη του Κ. Παπαδόπουλου, από την Πανευρυτανική, του Χρήστου Αρβανίτη από την ΟΕΣ, του κ. Κουτρουμάνου από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων, ενώ για τον αείμνηστο Ηλία μίλησαν, με λόγια αγάπης ο Μητροπολίτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Τσιγαρίδας και συνάδελφος εκπαιδευτικός.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος κ. Ελένη τα παιδιά του Γιώργος και Άρης, τα αδέλφια, οι συγγενείς και μαζί τους άπαντες που παραβρέθηκαν για το στερνό αντίο σε ένα σπουδαίο Ευρυτάνα, σε ένα χαρισματικό και ευλογημένο άνθρωπο.

Παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, ο Δήμαρχος Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής, οι Π.Σ. Λάμπρος Τσιτσάνης, Βασίλης Φακίτσας, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων Θοδωρής Τσιάμης, Αποστόλης Μάκκας και Βάσω Φεγγούλη, ΔΣ. Εκπρόσωποι συλλογικών φορέων και πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο Ηλία Λιάσκο. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...