Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της αδελφής πόλης Asheville των ΗΠΑ από τις 13-17 Μαΐου του 2016 στο Καρπενήσι, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι εθελοντικά συμμετείχαν στη φιλοξενία τους.
Ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου  κ.κ. Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό, και τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νικόλαο Σουλιώτη που με ιδιαίτερη αγάπη υποδέχθηκαν και συμμετείχαν στη φιλοξενία της αντιπροσωπείας και μεταφέρουμε την πλήρη ικανοποίηση του καθώς και την προσδοκία τους για την επόμενη συνάντησή μας.

Ευχαριστεί τις οικογένειες Γεμενή-Κίτσιου, Μαρίας Κατσάνου, Παπαδοπούλου- Σαρανταένα,  Οικονόμου- Πετροπούλου, Γραμματίκα-Παυλίδου που φιλοξένησαν μέλη της αποστολής.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Κα Νεκταρία Κουρκουβέλη, καθηγήτρια Αγγλικής για την συνεχή μεταφραστική της βοήθεια και τις ξεναγήσεις, την Κα Μαρία Παυλίδου για την διοργάνωση δραστηριοτήτων Rafting και Πεζοπορίαςστους φοιτητές της αποστολής, τους Συλλόγους Γυναικών Ευρυτανίας και Μάρκος Μπότσαρης τον Πατέρα Γεώργιο Χρυσαφογεώργο, τον κ. Τάσο Ηλιόπουλο, την Κα Μαρία Παναγιωτοπούλου, προϊσταμένη των ΓΑΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.
Σκοπός του συλλόγου μας είναι να συμβάλλουμε στην προώθηση όχι μόνο  φιλικών συναντήσεων μεταξύ των ανθρώπων αλλά και σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική σχέση μεταξύ των κατοίκων του Δήμου μας και των κατοίκων άλλων πόλεων έτσι ώστε να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα, να κατανοήσουν ο  ένας τον άλλο ως άτομα, ως μέλη των κοινοτήτων τους , ως πολίτες των κρατών τους και ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των εθνών παγκοσμίως.
Εμείς όλοι, Πολιτεία-Δήμος-Σύλλογοι- Οικογένειες , πρέπει να ενισχύσουμε την αξία αυτού του δεσμού μεταξύ της πόλης  μας και των άλλων πόλεων σε μιά γόνιμη συνεργασία για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Καρπενήσι 28-05-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...