Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ιδρύθηκε στις 13.6.2016,  τράπεζα αίματος,  με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ”.
Έδρα της εν λόγω Τράπεζας αίματος, ορίζεται η Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα ο  Δήμος Αγράφων.
Η Τράπεζα Αίματος λειτουργεί σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Αττικού Νοσοκομείου, που τηρεί αρχείο αιμοδοτών και παρακολουθεί τα υπάρχοντα αποθέματα και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των μελών της.

Η Τράπεζα Αίματος προέκυψε μετά την επίσκεψη των Κινητών Μονάδων Υγείας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στη Γρανίτσα και την εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων των πρώην Δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου. Συνολικά έδωσαν αίμα 45 άτομα.
Όποιοι, συντοπίτες μας χρειαστούν αίμα ή θελήσουν  να δώσουν αίμα για τη νεοσύστατη τράπεζα μπορούν να επικοινωνούν με την πρώην προϊσταμένη  του Αττικού Νοσοκομείου και συντοπίτισσα κ. Βασιλική Κλείτσα στο τηλέφωνο 6985859079 και 2102515770.
Αίμα, μπορούμε να δώσουμε σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, αρκεί να πούμε ότι η αιμοληψία γίνεται για τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ”.

 Όσοι, φίλοι  είναι ήδη αιμοδότες και εφόσον το επιθυμούν, πριν την αιμοληψία, μπορούν να δηλώνουν ότι επιθυμούν να καταχωρηθεί  το αίμα τους,  στο νεοσύστατο Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...