Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Υποτροφίες σε Ευρυτάνες φοιτητές, από το “ΒΕΛΟΥΧΙ”

Σε μια απλή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον πάντα φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΠΑΡΝΩΝΑ στην Αθήνα, ιδιοκτησίας του Κώστα Αβράμπου, την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής το ΒΕΛΟΥΧΙ, απένειμε και φέτος τις καθιερωμένες υποτροφίες και τους επαίνους σε Ευρυτάνες σπουδαστές και φοιτητές που επιλέγησαν από την αρμόδια Επιτροπή Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-16.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Ευρυτάνας Βουλευτής Αττικής Θανάσης Μπούρας, ο Π.Σ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημών Φ. Κουλαρμάνης, ο Πρόεδρος του Μουσειακού Κέντρου κ. Η. Ντζιώρας, ο π. Πρόεδρος της Ένωσης Καθηγητής κ. Καμπιζιώνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ι. Υφαντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Κ. Αβράμπος, ο Γραμματέας Χρ. Γιαννακόπουλος αλλά και γονείς των βραβευθέντων.  Οι φοιτητές σπουδαστές που έλαβαν υποτροφία ήτα οι εξής:
1.Αγγελική Αλέστα, 2. Ανθ. Γραμματίκα, 3. Νεκτάριος Ζαχαράκης, 4. Χαρίκλεια Κατσαρού, 5. Ι. Κουτέλα, 6. Θεοδώρα Κουτσοθανάση, 7. Παύλος Λιάγκας, 8. Γρ. Μπαλτάς, 9. Ηλίας Ντασιώτης, 10. Θεοδώρα Ντζούφρα, 11. Βασιλική Παρδάλη και 12. Αλέξανδρος Τσιάλτας.
Τέλος να αναφέρουμε πως η Επιτροπή Υποτροφιών, αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι στις 30 Ιουνίου 2016, για την υποβολή των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους που επιθυμούν να επιλεγούν για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...