Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, η κατάσταση πάει να ξεφύγει…

Όταν γράφει η ΓΡΑΦΙΔΑ, να δίνεται βάση στα γραφόμενα της γιατί ποτέ δεν πέφτει έξω. Προ ημερών γράψαμε λοιπόν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην δεξιά γραμμή της, η γνωστή ομάδα του κέντρου και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα μπερδέματα που δημιουργεί στην συνοχή της ομάδας, ο δεξιός της εξτρέμ, που θέλει συνεχώς να μετακινείται σε όλες τις θέσεις, δημιουργώντας θέμα ακόμη και στον προπονητή που παρακολουθεί την κατάσταση και θα πρέπει άμεσα να παρέμβει.
Ο εν λόγω «παίχτης», με την συμπεριφορά του αυτή δείχνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαδικά και το κυριότερο δεν ξέρει από συνεργασία. Άμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν παίζεις συνεχώς το ένα – δυο, δεν μοιράζεις μπάλες και δεν λειτουργείς με αλληλοκάλυψη στο κενό χώρο, τότε δημιουργούνται ρήγματα και μοιραία, θα φας γκολ.
Δεν φτάνει λοιπόν που ο εν λόγω παίχτης, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην συνοχή της ομάδας, έως του σημείου, 2 από τα ονόματα της ομάδας, να είναι έτοιμα να πετάξουν την φανέλα, τελευταία παρουσιάζει και εξωαγωνιστικές περίεργες συμπεριφορές, που διογκώνουν το πρόβλημα. Προ ημερών και κατά την διάρκεια παιχνιδιού, ο εν λόγω παίχτης τα έβαλε και με τους έξω ακόμη και με την «αστυνομία», ότι τάχα δεν λειτουργεί καλά, δεν προσφέρει ικανοποιητική προστασία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ζητώντας μάλιστα να κατέβουν και κάποια πανό, που έγραφαν περίεργα συνθήματα.

Πριν η κατάσταση χειροτερέψει και η ομάδα πέσει σε καναβάτσο, ας γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και η ομάδα έχει μπροστά της πολλά και δύσκολα ματς. 

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...