Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μπαμπαλής μετά από πρόσκληση του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο 8ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των ορεινών και των γεωγραφικά απομονωμένων περιοχών» Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Αγράφων με τον Πρύτανη του ΕΜΠ και τον Διευθυντή του ΜΕΚΔΕ αλλά και ουσιαστικές οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις του για μείζονα Θέματα του Δήμου. Έτσι εκπροσωπείτε θεσμικά και αποτελεσματικά ο Δήμος…

Το τριήμερο 22, 23 & 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο το 8ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ορεινών και των γεωγραφικά απομονωμένων περιοχών», όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, μετά από πρόσκληση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ)

Ο κ. Μπαμπαλής έλαβε μέρος και στην  5Η ειδική συνεδρίαση στην μεγάλη αίθουσα του ΜΕΚΔΕ όπου έγινε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Συζήτηση για τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης των απομονωμένων περιοχών, με Δημάρχους ορεινών και νησιωτικών Δήμων». Εκεί, σε μία συζήτηση δυόμιση ωρών ανέπτυξε όλα τα προβλήματα που αφορούν στο Δήμο Αγράφων σε όλους τους τομείς καθώς και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, ενώ απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις των Πανεπιστημιακών καθηγητών και των μεταπτυχιακών φοιτητών.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη συζήτηση παρακολούθησε και ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Γκόλιας, δεκάδες καθηγητών του ΕΜΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και μεγάλος αριθμός μεταπτυχιακών φοιτητών και φορέων της περιοχής. Τέλος, ο Δήμαρχος Αγράφων συναντήθηκε με τον Πρύτανη του ΕΜΠ κ Γκόλια και με τον Διευθυντή του ΜΕΚΔΕ και καθηγητή κ. Καλιαμπάκο, ώστε να βοηθηθεί ο Δήμος Αγράφων  και από το ΕΜΠ και από το ΜΕΚΔΕ όπου αναμένεται σύντομα να έχουμε αποτελέσματα συνεργασίας.
Ο κ. Μπαμπαλής ευχαριστεί θερμά το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον Πρύτανη κ. Γκόλια και το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής έρευνας, τον Διευθυντή του κ. Καλιαμπάκο για την ειδική πρόσκληση που παρέλαβε από την 18η Ιουλίου 2016, καθώς και για το εξαιρετικό από κάθε άποψη και άψογα οργανωμένο κορυφαίο Πανεπιστημιακό Συνέδριο.
Οι εξελίξεις σε αυτό το τόσο σημαντικό αυτό θέμα είναι ιδιαίτερα θετικές για τον Δήμο Αγράφων, γιατί μετά τις συναντήσεις και τις παρεμβάσεις του Δημάρχου στο κορυφαίο αυτό Συνέδριο, δημιουργούνται επί της ουσίας επί της ουσίας τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στον Δήμο, ακόμη και για τη λειτουργία Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ή άλλων δημιουργικών δράσεων με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο. Έτσι εκπροσωπείτε θεσμικά και αποτελεσματικά ο κάθε Δήμος και όχι με επιστολές και ειδησούλες… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...