Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ


 Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς σε όλα τα σχολεία της Ευρυτανίας, ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016,η νέα Σχολική χρονιά.






Στο Καρπενήσι στις 9 π.μ. τελέστηκαν Αγιασμοί στα Δημοτικά Σχολεία, στις 10 π.μ. στο Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία και στις 11 π.μ. χοροστατούντος του Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου και παρουσία του Βουλευτή Ευρυτανίας, του Δημάρχου Νίκου Σουλιώτη, του Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιού και του δ/ντη της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου Λουκά, στο αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης, ετελέστη ο αγιασμός των ΓΕΛ, 1ου Γυμνασίου και 1ου ΕΠΑΛ Καρπενησίου.
Στο Δήμο Αγράφων και πιο συγκεκριμένα στα Σχολεία της Φραγκίστας, ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Διευθυντού της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κ. Αθανασίου Τσαπρούνη και της αρμοδίου Αντιδημάρχου Βάσως Φεγγούλη. Αγιασμός τελέστηκε επίσης στην έδρα του Δήμου, στις Λυκειακές Τάξεις Κερασοχωρίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Απ. Μάκκα όπως και στο Δημοτικό Σχολείο Κρέντης.  

Τέλος αγιασμοί παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Κώστα Τάκη και Θεόδωρου Τσιάμη τελέστηκαν στα Σχολεία Γρανίτσας και Ραπτόπουλου, αλλά και σε όλα τα εν λειτουργία σχολεία του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...