Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μια πρόταση με πολλούς αποδέκτες – Οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί

Πολύ μπέρδεμα διαπιστώνω πως επικρατεί σε κάποιους συντοπίτες μας, που τελευταία έχουν πέσει με τα μούτρα στο ειδησεογραφικό … μέσω του facebook. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με κάποιους άλλους τύπους που βάλθηκαν να γίνουν οι κυβερνήτες του τόπου, αντικαθιστώντας την Δημοτική Αρχή και όχι μόνο.

Για τους μεν πρώτους, με το τσακ, όποια αρνητική είδηση αφορά την Ευρυτανία, βγαίνει αμέσως στο κλαρί, με τα όποια σχόλια την ακολουθούν και πάντα οι εν λόγω ρεπόρτερ δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη είδηση, αρκεί να επιβραβευτεί με το (μου αρέσει…)  
Για τους άλλους, μπροστάρηδες για την λύση των προβλημάτων, «κυβερνήτες», με καθημερινές παρεμβάσεις, με συναντήσεις, με προτάσεις, με, με…  Καλόν είναι τα όποια συλλογικά όργανα να παρεμβαίνουν και να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και φυσικά για τον φορέα που εκπροσωπούν. Όμως τούτο τον τόπο και για 3 ακόμη χρόνια, τον διοικεί, η νόμιμα εκλεγμένη Δημοτική Αρχή, που προσπαθεί να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν. Αν κρίνουμε μάλιστα την μέχρι τώρα διετή παρουσία της, κατά κοινή ομολογία είναι θετική.
Οι ρόλοι λοιπόν θα πρέπει να είναι διακριτοί και πάντα οι ενδιαφερόμενοι, να συνεργάζονται με τον Δήμο και όχι να αυθαιρετούν, μπαίνοντας σε άλλα χωράφια. Εξάλλου, οι όποιες, μέχρι τώρα εξωθεσμικές «παρεμβάσεις» έγιναν, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, παρά δημιούργησαν σύγχυση.

Άποψή μας, οι ενεργοί κατά τ΄ άλλα αυτοί συμπολίτες μας, ας παραμείνουν ενεργοί, αρκεί να είναι συνεργάσιμοι με τα θεσμικά όργανα του τόπου και οι ρόλοι τους να είναι επί της ουσίας διακριτοί…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...