Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σπουδαία εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας στην Πάτρα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα της πρώτης μέρας της διήμερης Επετειακής εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι Ευρυτάνες της Αχαΐας για τα 30 χρόνια τους.
Το απόγευμα το Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, από τον Σύλλογο Ευρυτάνων Αχαΐας «Η Ευρυτανία» με την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, στα 1986, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα,








πραγματοποιήθηκε Επετειακή Εκδήλωση, με Κεντρική ομιλήτρια την Αρχιτέκτονα Μηχανικό Μαρία Παπαϊωάννου με θέμα: «Ευρυτανία και Καρπενήσι: παράλληλες πορείες στο χρόνο», ενώ ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Βασιλόπουλος μίλησε στη συνέχεια με θέμα: «Ο βυζαντινός ναός της Επισκοπής Ευρυτανίας»
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν δράσεις εναλλακτικού τουρισμού τόσο στην Ευρυτανία όσο και στην Αχαΐα.
Αύριο Κυριακή 16.10.2016, το πρωί, στις 9.00  θα τελεστεί Αρτοκλασία στον Ι. Ναό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου (Ευμήλου & Γενναδίου) και στις 10.30 Συνεστίαση για καφέ – μεζέ και ευρυτανικό τσίπουρο στο «Bodegaς» (Ρήγα Φεραίου 147 & Γούναρη). Οικονομική συμμετοχή: 5€/άτομο για την ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.
Την αποψινή ευρυτανική σύναξη, χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καρενησίου Νίκος Σουλιώτης, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Πρόεδρος των Ευρυτάνων Ναυπάκτου Χαρίλαος Χρήστου, ο Ηλία Μπουμπουρής και Ευρυτάνες που διαμένουν στην Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...