Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Εκμισθώνει το κυλικείο στο Συνεδριακό Κέντρο ο Δήμος Καρπενησίου - Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ προκηρύσσει πλειοδοτική δημοπρασία με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Καρπενησίου.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ στο Συνεδριακό Κέντρο (Γ. Παπανδρέου 1) , ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την Δευτέρα 31 – 10 – 2016 και ώρα 11:00 π.μ.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 Η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Προκηρύσσει πλειοδοτική δημοπρασία με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Καρπενησίου.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ στο Συνεδριακό Κέντρο (Γ. Παπανδρέου 1) , ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την Δευτέρα 31 - 10 - 2016 και ώρα 11:00 π.μ.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της και μέχρι 30/6/2017. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσόν των εκατό (100,00) ευρώ. Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 10% επί του ορίου της πρώτης προσφοράς,  δηλ. 10,00€.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας μπορούν να λάβουν οι
ενδιαφερόμενοι, προσερχόμενοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ στο Συνεδριακό Κέντρο, Γ. Παπανδρέου 1, τηλ. 2237021227.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...