Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αύριο το πρωί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Αγράφων - Φήμες ότι την Ευρυτανία θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Ν.Δ. που απόψε μιλάει στο Αγρίνιο

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους Βουλευτές Κώστα Κοντογεώργο, Θανάση Μπούρα και Χρήστο Σταϊκούρα, θα επισκεφθεί αύριο το πρωί τον Δήμο Αγράφων και στη συνέχεια τον Δήμο Καρπενησίου. Πιο συγκεκριμένα και πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, κλιμάκιο της Νέα Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους τρεις βουλευτές και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, αύριο Παρασκευή 7/10, στις 9,30 π.μ. θα επισκεφτεί  το Δημαρχείο του Δ. Αγράφων στο Κερασοχώρι, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους και στις 10 πμ. το Κέντρο Υγεiας Δυτικής Φραγκίστας.



Το κλιμάκιο της Ν.Δ. στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου στις 12:00 στην Αντιπεριφέρεια, στις  12:30 στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας και στις 13:45 στο Δημαρχείο του Δ. Καρπενησίου στο Καρπενήσι 14:15. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες του Καρπενησίου και της ευρύτερης περιοχής.

Φήμες ότι θα επισκεφτεί την Ευρυτανία και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. που απόψε μιλάει στο Αγρίνιο, δεν φαίνεται να έχουν βάση.   

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...