Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ – ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΦΙΔΑΚΙΩΝ
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Προβαίνει σε δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του παρακάτω ακινήτου

1.- Το όλο ακίνητο αποτελούμενο από ισόγειο, και πρώτο όροφο ανήκει στην αποκλειστική  κυριότητα νομή και κατοχή του Δήμου Καρπενησίου και βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Φιδακίων.
2.- Οι προς εκμίσθωση χώροι αυτού είναι :
α. Το ισόγειο, συνολικού εμβαδού 93,48 τ.μ. (αίθουσα, κουζίνα – παρασκευαστήριο, κοινόχρηστο W.C.) και
β. Ο πρώτος όροφος, συνολικού εμβαδού  93,48 τ.μ. (4 δωμάτια με WC και διάδρομο)
Δύναται να χρησιμοποιηθεί ως  Καφέ –Μπαρ, Εστιατόριο, Ψησταριά, Ξενώνας, Ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια εφόσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις. Ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει μία ή περισσότερες από τις ανωτέρω χρήσεις.
Το ακίνητο εκμισθώνεται χωρίς εξοπλισμό.
Πέραν από τους εκμισθούμενους χώρους, ο μισθωτής δικαιούται με τη νόμιμη διαδικασία να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της κεντρικής πλατείας σε χώρο επιδεικνυόμενο από την Τεχνική Υπηρεσία με πληρωμή τέλους.

Β. Καθορίζει τους όρους της πλειοδοτικής δημοπρασίας οι οποίοι είναι οι εξής :

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στις 24/10/2016, ώρα 12:00 έως 12:15 στο δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου (Ύδρας 6) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που έχει ορισθεί με την πράξη 20/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή, η απόφαση της οποίας καταχωρείται  στα πρακτικά.
Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική δια τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αυτή μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακολούθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη.

          Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε εννιά σύν τρία, συνολικά 12 χρόνια από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Σε περίπτωση που η δημοπρασία για οποιοδήποτε λόγο αποβεί άγονη τότε αυτή θα επαναληφθεί  (μετά από μία εβδομάδα) στις 31/10/2016 στον ίδιο τόπο και ώρα χωρίς να απαιτείται νέα δημοσίευση.
Η επανάληψη της δημοπρασίας ενεργείται με βάση τη δοθείσα τελευταία προσφορά κατά την προηγούμενη δημοπρασία.
Αν και η δεύτερη δημοπρασία αποβεί άγονη η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απ’ ευθείας συμφωνία, οι όροι της οποίας καθορίζονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο (άρθρο 192 παρ. 1 Ν.3463/2006)

Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από το Τμήμα Προσόδων ημέρες Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 8.00 – 14.00 Διεύθυνση Ύδρας 6 - Καρπενήσι  Τηλέφωνο 22373 50064 FAX 22370 89073.


Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να επισκέπτονται το μίσθιο κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Χρήστο Ντέκα (τηλ. 22373 50026)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...