Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Στην έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS η Περιφέρεια με απούσα την Ευρυτανία

Στην κλαδική, εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS συμμετείχε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016, η Περιφέρεια Στερεάς. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Την πολύ σημαντική έκθεση αυτή, στην οποία δεν συμμετείχαν Ευρυτάνες
επιχειρηματίες του είδους, επισκέφτηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.
Η κλαδική, εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT διοργανώθηκε από την εταιρεία o.mind creatives - που διαθέτει 15ετή και πλέον εμπειρία στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων – και από το εξειδικευμένο, κλαδικό περιοδικό MEAT PLACE.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις, την τεράστια αποδοχή και συμμετοχή των ανθρώπων του χώρου καθώς και τη συνολική υποστήριξη των φορέων, που εκπροσωπούν τον κλάδο του κρέατος και της κτηνοτροφίας, η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό.
Οι βασικοί πρωταγωνιστές της είναι τα κρεοπωλεία, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας και μεταποίησης κρέατος, τα αλλαντοποιεία και οι αλλαντοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων και σφαγείων, οι χονδρέμποροι κρέατος, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων, οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, τα delicatessen και οι αγοραστές κρέατος.
Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν επίσης οι Έλληνες παραγωγοί καθώς και οι κτηνοτροφικές, χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σ’ όλη την Ελλάδα και βρίσκουν το σημείο αναφοράς και την ευκαιρία εκπροσώπησής τους μέσω της διοργάνωσης.

Οι εν λόγω εκθέσεις είναι μεγάλες ευκαιρίες και για τους επιχειρηματίες του τόπου μας, καθότι τα κρέατα της Ευρυτανίας είναι κορυφαία σε ποιότητα. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή και των Ευρυτανών επιχειρηματιών του είδους στις εκθέσεις αυτές θα πρέπει να επιδιώκεται και να υποστηρίζεται με κάθε τρόπο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...