Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Με τεράστια επιτυχία το 26ο ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου 2016, το 26ο ετήσιο πανελλήνιο 3ήμερο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

 Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, παραβρέθηκε σύσσωμη η φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Το παρών έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας που ευχαρίστησε τους αστυνομικούς υπαλλήλους που υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να κρατούν εδραιωμένο το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, που ευχαρίστησε τους Αστυνομικούς που συνέβαλαν, ώστε οι δολοφόνοι του πατέρα του να μπουν στη φυλακή, όπως ο Κώστας Κοντογεώργος, ο Άρης Τασιός και άλλοι επίσημοι.
Ο Αρχηγός παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στις εργασίες του 26ουΤακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στο Καρπενήσι.
Νωρίτερα, ο κ. Αρχηγός, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας.
Στην έδρα της Διεύθυνσης τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Ιωάννης Νικοπολίδης, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που απασχολούν την περιοχή της Ευρυτανίας.
Ουσιαστική η συμμετοχή του Κοσμά Τσιαμάκη, Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, στην διοργάνωση αυτού του τόσο σημαντικού Συνεδρίου. Επίσης στη διοργάνωση του 3ήμερου συνεδρίου συνέβαλε ουσιαστικά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως συνδιοργανώτρια.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τόσκας, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκης κ.α, ο βουλευτής Ευρυτανίας Κ. Κοντογεώργος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κ. Μπακογιάννης, ο Αντιπ/ρχης Π.Ε Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Αγράφων Θ. Μπαμπαλής, βουλευτές και εκπρόσωποι άλλων φορέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...