Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απ. Γκλέτσος ανακοινώνει και επίσημα υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα. Το είχε πει το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα θα το ανακοινώσει και επίσημα. Στην ανακοίνωση κάλεσμα ο Δήμαρχος Στυλίδας μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας...»
Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:
«Στις 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:45μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, οι ομιλητές κ. Βαφείδου Αντιγόνη, κ. Φύκα Βάνα και  ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Γκλέτσος Απόστολος θα δώσουν πληροφορίες και θα αναπτύξουν θέματα όπως το διεθνές δίκτυο Paraction και τεκμηριωμένες απόψεις από δράσεις-έργα του άμεσου παρελθόντος για το μέλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας.
Η παρουσία σας αποτελεί τιμή.»
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...