Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος της Θώμης, που έφτασε μέχρι το ... Κρίκελλο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook;

Ο Νο 1 ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της αστυνομίας.
Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι στο περιβάλλον τη ς άτυχης παιδοψυχιάτρου και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.
Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.
Όταν συνήρθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.
Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.
Στη συνέχεια οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.
Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.
Πάντως το κείμενο του είναι γεμάτο ασυναρτησίες. Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την δολοφονία της άνδρας, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.
Μάλιστα αυτό αναφέρει και σε μικρό video που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.
Aυτό που μένει τώρα είναι να αποδείξουν οι αστυνομικοί είναι αν είναι πράγματι ο δολοφόνος ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...