Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

 Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας, στο κέντρο <Ανδρεόπουλος> στο Λυγιά Ναυπάκτου.



Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Γεωργάτος εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Ιεροθέου. Παρών ήταν και ο Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Βασιλόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γεώργιος Σιαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος  Δωρίδας κ. Ανδρέας Ευσταθίου , ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μανάγουλης κ. Βασίλειος Καραμπάρμπας , ο Πρόεδρος  Τ.Κ  Άμπλιανης κ.Παπασπύρου,  ο Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας κ. Ελευθέριος Λαμπαδάρης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπλιανιτών <Ο Στέγκος> κ. Φωτεινή Παπασπύρου.
Την ορχήστρα μας πλαισίωναν οι: Αναστασόπουλος Παντελής: κανονάκι-τραγούδι,  Αναστασοπούλου Κατερίνα: τραγούδι,  Αναστασόπουλος Γιάννης: κρουστά, Μήτσος Παναγιώτης: λάουτο και Παπακωστόπουλος Κοσμάς: κλαρίνο-βιολί.  
Η παρουσίαση του χορευτικού από τον όμιλο Ναυπακτίας <Ο Ανεμογιάννης> με χοροδιδάσκαλο τον κ. Νίκο Ζωριό  μας εξέπληξε με την εμφάνιση του χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς. 
Ο Πρόεδρος Χαρίλαος Χρήστου και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχονται σε όλους  χρόνια πολλά καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελο!                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...