Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Και πάλι πρόεδρος ο καθηγητής κ. Ηλίας Ντζιώρας στο «Λαογραφικό Ιστορικό Μουσειακό Κέντρο Ευρυτανίας –Ο Εύρυτος»

 Ο Καθηγητής Ηλίας Ντζιώρας, επανεξελέγη Πρόεδρος στο Σωματείο «Λαογραφικό Ιστορικό Μουσειακό Κέντρο Ευρυτανίας –Ο Εύρυτος». Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΝΩΝ» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του Σωματείου και αρχαιρεσίες.
Πλήθος Ευρυτάνων συμμετείχε στην εκδήλωση, δηλώνοντας τη στήριξή του στις προσπάθειες για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρυτανίας.
Ο κ. Ηλίας Ντζιώρας, πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, καλωσόρισε τους φίλους και συμπατριώτες. Χαιρετισμό απηύθυναν, ο κ. Παναγιώτης Βλάχος-Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης και ο κ. Παύλος Νταλλής-Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και τρισάγιο στη μνήμη των Ιωάννη Γ.Ζούμπου, Ελευθερίας Φραγκάκη, Βασίλη Τριχιά, Γεώργιου Παπαδόπουλου, Ηλία Λιάσκου και Γεωργίου Σταυράκη, από τον πατέρα Ιωάννη Διώτη και τον πατέρα Δημήτριο Σκόνδρα. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο κ. Ντζιώρας ευχαρίστησε θερμά τον κ.Κώστα Αβράμπο για την ξεχωριστή φιλοξενία και την έμπρακτη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια προς το Σωματείο.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και με την ολοκλήρωση της εκλογοαπολογιστικής συνεδρίασης, οι παρευρισκόμενοι προχώρησαν στην ανάδειξη του νέου ΔΣ.Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ έλαβε χώρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στα γραφεία του Σωματείου, όπου ομόφωνα ορίστηκε η σύνθεση ως εξής: Ηλίας Ντζιώρας-Πρόεδρος , Νίκος Καρλιάμπας-Αντιπρόεδρος, Ξανθή Τζερεμέ-Γραμματέας, Ελένη Ντανά-Ταμίας, Βασιλική Ζούκα-Έφορος, Λάμπρος Παπαδόπουλος, Θύμιος Ραφτογιάννης-Μέλη

Το νέο ΔΣ ξεκινά τη θητεία του με αστείρευτη διάθεση για προσφορά και αναλαμβάνει εκ νέου τη δέσμευση να συνεισφέρει με όσα μέσα διαθέτει στη διατήρηση της παράδοσης και στην προβολή του πολιτισμού της Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...