Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ - ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ


Την πρώτη συνεδρίαση του με τον Θανάση Σταμούλη Πρόεδρο, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, έχοντας 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Όλα τα θέματα (Τα παραθέτουμε στη συνέχεια), ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Σώμα, σε μια από τις πιο σύντομες σε διάρκεια συνεδριάσεις του Οργάνου. Το γεγονός ότι άπαντες ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ, όλα τα θέματα λέει πολλά, καθότι λίγες μόνο μέρες μετά τις τάχα αντιδράσεις κάποιων Δ.Σ., το αποτέλεσμα αυτό στέλνει πολλά μηνύματα... σε πολλούς αποδέκτες. 

Αξιοσημείωτο επίσης της σημερινής συνεδρίας, οι απουσίες των κ.κ. Βαγγέλη Κατσιφού, Θεοδώρου Κατσιάδα, Θύμιου Μιχόπουλου, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Σωτήρη Διώτη, με την νέα του τριπλή ιδιότητα, αυτή 1) του Δημοτικού Συμβούλου, 2) του εκφραστή της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ» και 3) του σκιώδους εκπροσώπου του Βαγγέλη Κατσιφού. Ο κ. Διώτης στις παρεμβάσεις του, δεν στάθηκε τόσο στην ουσία των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, αλλά σε θέματα λειτουργίας έκφρασης του λόγου, ενώ μίλησε και για δικαίωση του Βαγγέλη Κατσιφού, σε θέμα προηγούμενης συνεδρίασης του Δ.Σ.


Ο κ. Διώτης, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε συνεδρίαση Δ.Σ. με μαύρο χαρτοφύλακα, σε απομίμηση δέρματος γνωστής εταιρείας και έχοντας στις περισσότερες παρεμβάσεις του την ολόθερμη στήριξη του Γιατρού, αυτοανακηρύχθηκε ως εκφραστής της  «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ», δημιουργώντας νέα πλέον δεδομένα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων.

Λέμε «νέα δεδομένα», γιατί μέχρι τώρα, τα σίγουρα αντίρροπα ρεύματα, που έχουν εκφραστεί και επισήμως, ήταν, αυτό της ά-τυπης αντιπολίτευσης και φυσικά, του σύγχρονου αντιστασιακού της Τ.Α. Βαγγέλη Κατσιφού.  Σε αυτά αν προστεθεί και η νέα «κίνηση» του Σωτήρη Διώτη, του εκφραστή της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ», τότε το αντιπολιτευτικό ρεύμα στον Δήμο Αγράφων μεγαλώνει και αντί οι 4-5 να είναι όλοι μαζί, κατεβαίνουν πλέον δυναμικά, δημιουργώντας ο καθένας τον δικό του πόλο μέσα στην Δημοτική ομάδα.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα αυτά γίνονται διότι οι «κινήσεις» δεν μπορούν να τα βρουν στον αρχηγό. Είναι ένα θέμα σημαντικό που θα απασχολήσει τις ομάδες αυτές μετά το ΠΑΣΧΑ, σε μια μυστική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί νυχτερινές ώρες σε σημείο μάλιστα που δεν θα έχουν πρόσβαση κοινοί θνητοί...
Όσον αφορά τον νέο Πρόεδρο, μπορούμε να πούμε ότι ήταν σοβαρός, συγκροτημένος και κράτησε την συνεδρίαση σε υψηλό επίπεδο. Οι υπόλοιποι νέοι και παλιοί, μια από τα ίδια…

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1.    Έγκριση Πρακτικών 1ης(30-01-2017) Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταμούλης).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.    Έγκριση ή μη πρωτόκολλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Κατασκευή δεξαμενής στην ΤΚ Λημερίου Δήμου Αγράφων»(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
3.    Έγκριση ή μη πρωτόκολλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ» (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
4.    Έγκριση ή μη πρωτόκολλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου με τίτλο «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή έως θέση Γούσπες Παραβόλες ΤΚ Τοπολιάνων Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
5.    Έγκριση ή μη πρωτόκολλου Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ» (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
6.    Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε. ΒΙΝΙΑΝΗΣ» της Δημοτικής Ενότητας Βίνιανης του Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
7.    Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση στέγης Δημοτικού Σχολείου Ραπτοπούλου» της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
8.    Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή δημοτικού κτιρίου στην ΤΚ Σιβίστας Δήμου Αγράφων» Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).
9.    Έγκριση ή μη Παράτασης Προθεσμίας περαίωσης για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ Δ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑΣ» (Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τσιάμης).

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
10. Έγκριση 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Τάκης).
11. Έγκριση Υλοποίησης Προϋπολογισμού και Κατάστασης Εσόδων – Εξόδων Δ’ τριμήνου 2016 Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Τάκης).

12. Τροποποίηση της αριθμ. 14-283/14-12-2016(ΑΔΑ:Ω9ΜΝΩ6Α-2Η9) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου(Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Γρηγόριος Παπαθανάσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...