Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία των Κατασκηνώσεων στη ΣΩΤΗΡΑ Ανατ. Φραγκίστας



Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων στις κατασκηνώσεις στην Ανατ. Φραγκίστα. Οι εργασίες αυτές γίνονται από την ΔΕΗ, στα πλαίσια ειδικής συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ ΔΕΗ και Εκκλησίας και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουλίου 2017. Μέχρι τώρα η όψη των εγκαταστάσεων από τις παρεμβάσεις έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο και ο χώρος μετατρέπεται σε ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή. 













Ως γνωστόν από το 2002 μέχρι και το 2010, στη ΣΩΤΗΡΑ Ανατ. Φραγκίστας και στον ιδιόκτητο χώρο της τοπικής Εκκλησίας, εκτάσεως 12 περίπου στρεμμάτων, που ενοικιάστηκε από τη ΔΕΗ, λειτούργησαν οι Κατασκηνώσεις, σε 3 κατασκηνωτικές περιόδους τη σεζόν.
Επτά 7 χρόνια μετά πως όλα δείχνουν η επαναλειτουργία των Κατασκηνώσεων αυτών, από τη νέα όμως κατασκηνωτική περίοδο, είναι πλέον δεδομένη με φορέα λειτουργίας την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας, να ξαναλειτουργήσουν οι εν λόγω κατασκηνώσεις που θα δώσουν πνοή ζώσα στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...