Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

*Για … ομάδες … έγινε πολύς λόγος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, από Δημοτικό Σύμβουλο που ξέρει καλά το χώρο. Η τοποθέτηση όμως του Δημάρχου, που ήταν απάντηση στα όσα περί ομάδων είπε ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν όλα τα λεφτά… Όταν μάλιστα ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο Δ.Σ. του είπε πως αν διαφωνεί μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί ακόμη και να παραιτηθεί, αν θεωρεί τον εαυτό του εκτός
Σώματος, η φωνή της εντάσεως του Δημοτικού συμβούλου μειώθηκε έως της σιωπής, μέχρι που ανησύχησε και ο γιατρός…

*Τεράστια η επιτυχία της Δημοτικής Αρχής με την άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση του κτιρίου του Ειρηνοδικείου στον Δήμο. Η αξιοποίηση του συγκεκριμένου κτιρίου για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου και μάλιστα με ειδική νομοθετική ρύθμιση, φανερώνει ότι ο Δήμαρχος οι διεκδικήσεις του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου φέρνουν αποτέλεσμα.  

*Πολύ θετική και η εξέλιξη για την αναβάθμιση του Ιδρύματος ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ στην γενέτειρα του Ανατ. Φραγκίστα. Πριν ένα χρόνο όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες μας, είχε γίνει πολύς ντόρος γιατί δεν προχώρησε το εν λόγω έργο. Τώρα όμως που εγκρίθηκε και προχωράει από το Περιφερειακό Συμβούλιο το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ – ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΄΄ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ΄΄, καλό θα είναι να πούμε ένα ακόμη μπράβο στους συντελεστές και στην Δημοτική Αρχή.

*Υπάρχουν όμως και θεματάκια στον τόπο μας για τα οποία δεν μπορούμε να πούμε μπράβο, καθότι διαπιστώσαμε πως κάποιοι συνδημότες μας έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τον Δήμο. Ένα εξ αυτών, όπως μας στάλθηκε και όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Στο Παλιοχώρι της Δ.Ε. Φραγκίστας υπάρχει μια ωραία βρύση που βρίσκεται στην τοποθεσία πλατάνι, πλησίον του δρόμου Παλαιοχώρι – Νεοχώρι. Αυτή η βρύση, δυστυχώς και μέσα στον καύσωνα που ζούμε, τον τελευταίο καιρό δεν βγάζει νερό. Οι κάτοικοι όπως μας είπαν απευθύνθηκαν στον Πρόεδρο και στον Δήμο, αλλά λύση στο πρόβλημα δεν δόθηκε. Ας επιληφθούν του θέματος οι αρμόδιοι γιατί αυτόν τον καιρό θα έλθει κόσμος και άλλος στο χωριό και είναι κρίμα η μοναδική βρύση, ο μοναδικός αυτός τόπος δροσιάς του χωριού να μην έχει νερό.  


*Δύσκολα τα πράγματα στην διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή καθότι 3 από τους 9 Συμβούλους από καιρό είναι εκτός σώματος, όμως και η αντίδραση που βγαίνει συνεχώς από έναν ακόμη Σύμβουλο και με θέση διοικητική, αυξάνει τον προβληματισμό για την  συνέχεια. Όπως μάλιστα μάθαμε στην ΓΣ. της 26ης Ιουνίου ο Αντιπρόεδρος έβαλε δύσκολα κάνοντας λόγο για αργοπορία σε θέματα που αφορούν τα γήπεδα, για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Β΄ και άλλα σημαντικά. Αν δεν υπάρξουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις στην ΕΠΣΕ, πολύ σύντομα θα έχουμε θέμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...